Syyskauden Pilates- ja SPS-ryhmät

On aika ilmoittautua syyskauden Pilates- ja SPS-ryhmiin. Tuntivalikoimaamme löydät täältä:

Ilmoittautuminen ryhmiin käy kätevästi varausjärjestelmämme Digitalbookerin kautta: https://www.varaaheti.fi/olook/fi.  Mene tuntinäkymässä syyskuun ensimmäiselle viikolle, ja varaa paikka haluamaasi ryhmään (varaat samalla koko syyskauden). Voit maksaa kauden joko saman tien tai vain ilmoittautua ja maksaa kautesi tuntien yhteydessä. 

Pilates- ja SPS-ryhmätuntimme toimivat kausiluontoisesti. Ilmoittautuminen kausiryhmiin tapahtuu varaamalla paikka kauden ensimmäiselle tunnille. Sitoudut näin ilmoittautumaasi vakioryhmään koko ostamasi kauden ajaksi. Voit korvata poissaolojasi muilla viikkotunneillamme (poikkeuksena laitepilates ja lyhyet intensiivikurssit) kautesi pituuden puitteissa, kun teet tuntiperuutuksen viimeistään 10 h ennen vakiotuntisi alkua. Epäselvissä tapauksissa ota aina heti yhteys p. 040-7405038 & info@olook.fi

Osallistumismaksut peritään ryhmiin ilmoittautumisen perusteella. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta 7 vrk ennen jakson alkua. Muussa tapauksessa maksu peritään kokonaisuudessaan. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. 

Tsemppiä syyskauteen!