Shiatsu

 

Shiatsu on kokonaisvaltainen kehonhoitomuoto, jossa kehoa käsitellään erilaisin painalluksin, keinutuksin ja venytyksin. Hoito pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen, mutta on alun perin japanilainen tekniikka. Shiatsu rentouttaa kehoa ja mieltä sekä laukaisee jännitystiloja kehossa. Sillä voidaan hoitaa esimerkiksi kehon jännitys- jakiputiloja, migreeniä, päänsärkyä ja unettomuutta. Hoitomuoto tukee kehon luontaista kykyä tasapainottaa itsensä ja edistää yleistä hyvinvointia. Shiatsuhoito hellii kokonaisvaltaisesti.

Hoito tehdään vaatteet päällä lattialla futon-patjalla tai tarpeen vaatiessa hoitopöydällä. Asiakkaalla on hyvä olla joustavat ja mukavat vaatteet päällään tai mukanaan hoitoon tullessa. Juuri ennen hoitoa ei tulisi syödä raskasta ateriaa. Shiatsulla voi olla syvästi rentouttava vaikutus, joten hoidon jälkeen olisi hyvä olla kiirehtimättä minnekään ja antaa hoidon vaikuttaa.

Terapeuttimme
Hinnasto
  • 60 min 78 €
Ajanvaraus

Ajanvaraus Shiatsu-käsittelyyn tästä tai sähköpostitse info@olook.fi. 


Varatun ajan peruutus kuluitta, mikäli peruutus tehdään viimeistään edellisenä päivänä. Samana päivänä tehdystä peruutuksesta peritään 50% hoitohinnasta. Peruuttamattomasta varauksesta peritään täysi hoitomaksu.