Puhe- ja ääniterapia

OloOk, Puhe- ja ääniterapia

Puhe- ja ääniterapiaan kannattaa hakeutua, jos tunnet äänesi oireilevan, eli jos äänesi väsyy, sinulla on kurkkutuntemuksia tai äänenlaatusi on muuttunut. Ääniterapiassa saat yksilöllistä ohjausta äänen taloudelliseen tuottoon lihastasolla, jonka avulla voit saada apua oireiden poistamiseksi ja kehittää äänenlaatuasi. Puheterapiassa pyritään poistamaan ja ehkäisemään synnynnäisiä tai myöhemmistä vammoista tai sairauksista johtuvia puhe- ja kielihäiriöitä.

Puheterapeuttimme antavat yksilöllistä puheeseen ja puheääneen liittyvää ohjausta OloOk-äänenhuoltokeskuksen tiloissa, os. Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hoitokerran kesto on 45 minuuttia. Hoidon voi toteuttaa myös etänä videovälitteisesti (kysy lisää etävastaanotosta: Maria Vinberg).

Puheterapeuttimme
Puhe- ja ääniterapiahinnasto
  • 45 min 95 €
Ajanvaraus

Ajanvaraus kätevästi nettiajanvarauksella. Voit kysellä aikoja myös puhelimitse arkena klo 10-11 välillä p. 09 555 453 tai jättää yhteydenottopyynnön


Varatun ajan peruutus kuluitta, mikäli peruutus tehdään viimeistään edellisenä päivänä. Nettivarauksissa asiakas voi itse tehdä peruutuksen 24 tuntia ennen hoitoaikaa.  Samana päivänä tehdystä peruutuksesta peritään 50% hoitohinnasta. Peruuttamattomasta varauksesta peritään täysi hoitomaksu.