Pilates

Pilates

Pilates on kehittäjänsä Joseph Pilateksen mukaan nimetty suosittu ja tehokas mutta hellävarainen harjoitusmenetelmä, jonka tavoitteena on hyvän lihastasapainon saavuttaminen ja väärien, ylirasitusta tuottavien liikemallien poisoppiminen.

Pilates- ja SPS-ryhmätuntimme toimivat kausiluontoisesti. Sitoudut ilmoittautumaasi vakioryhmään ostamasi kauden ajaksi. Voit korvata poissaolojasi muilla viikkotunneillamme (poikkeuksena laitepilates, workshopit ja lyhyet intensiivikurssit) kautesi pituuden puitteissa, kun teet tuntiperuutuksen viimeistään 10 h ennen vakiotuntisi alkua. Kausiluontoisuuden johdosta ohjaajamme pystyvät paremmin huomioimaan vakioryhmäläistensä kehityksen. Voit tulla ryhmään mukaan myös kesken kauden, jolloin laskemme sinulle jäljelle jäävien kertojen mukaan hinnan. Ryhmämme ovat pienryhmiä (Pilateksessa max. 10 ja SPS:ssä max. 8), jotta saisit omiin lähtökohtiisi sopivaa ohjausta. Tutustumiskerta ryhmiimme on 25 €. Lisätiedot info@olook.fi ja ilmoittautumiset oheisen linkin kautta. Huomaathan myös ilmoittautumis- ja maksuehdot tämän sivun alalaidassa.

 

 

Kevätkauden 2021 Pilatesryhmät

Kausi starttaa tammikuussa ja kestää 15 kertaa, poikkeuksena mahdolliset lyhyemmät alkeiskurssit/workshopit kesken kautta. Näet tarkemmat tuntikuvaukset varaa heti -palvelusta , jossa pääset myös hallinnoimaan tuntejasi jos olet vakioryhmäasiakkaamme. Ensikertalaisena, olethan ensin yhteydessä info@olook.fi. 

Huom! Tunnit toteutetaan alkuvuodesta etäyhteyksin (Zoom) – samaan tapaan kuin ennen joulua. Seurataan tilannetta, ja muutetaan ohjelmaa salitunneiksi heti kun se on turvallisuuden kannalta mahdollista.

           alkaa
ma 17.30 Pilates/SPS-alkeis-/perustaso MW 295 € (15 krt) 11.01.
ma 19.00 Pilates/SPS-keski-/jatkotaso MW 295 € (15 krt) 11.01.
ti 07.30 Pilates-keskitaso ST 295 € (15 krt) 12.01.
ke 16.00 Laitepilates ST 450 € (15 krt) 13.01.
ke 17.30 Pilates-keskitaso ST 295 € (15 krt) 13.01.
ke 19.00 Pilates-keskitaso ST 295 € (15 krt) 13.01.
to 19.00 Pilates-keskitaso MW 295 € (15 krt) 14.01.
pe 07.30 Pilates-keskitaso ST 295 € (15 krt) 15.01.
           
           
           
           
           

*Laitepilates-ryhmissä voivat korvata ainoastaan laitepilatesryhmäläiset.

Ohjaajamme

Saija Tesolin
- Pilates-ryhmät
- yksilöohjaus
- Laitepilateksen ohjaus

Marjaterttu Willman
- Pilates- ja SPS-ryhmät
- yksilöohjaus
- Laitepilateksen ohjaus

Terhi Pursiainen
- Pilates- ja SPS-ryhmät
- yksilöohjaus
- Laitepilateksen ohjaus

Mimmi Koukkari
- Footbic-workshopit
- yksilöohjaus

Ilmoittautumiset ja maksuehdot

Kätevimmin ilmoittaudut kursseille tai ryhmiin tästä. Voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse p. 040-7405038 ja sähköpostitse info@olook.fi.  Ilmoittautumiset ja hintatiedustelut koskien jo alkaneita ryhmiä mielellään sähköpostitse. Osallistumismaksut peritään ryhmiin ilmoittautumisen perusteella. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta 7 vrk ennen jakson alkua. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Pilates- ja SPS-ryhmätuntimme toimivat kausiluontoisesti. Sitoudut ilmoittautumaasi vakioryhmään ostamasi kauden ajaksi. Voit korvata poissaolojasi muilla viikkotunneillamme (poikkeuksena laitepilates ja lyhyet intensiivikurssit) kautesi pituuden puitteissa, kun teet tuntiperuutuksen viimeistään 10 h ennen vakiotuntisi alkua. Epäselvissä tapauksissa ota aina heti yhteys p. 040-7405038 & info@olook.fi

Seuraavat Pilateskurssit

Jos haluat tulla kesken kautta keskitason ryhmiimme mukaan eikä juuri silloin löydy sopivaa alkeiskurssimahdollisuutta, otathan yhteyttä meihin, niin sovitaan sinulle startiksi yksityis- tai paritunnit. Muutaman yksityistunnin jälkeen voit liittyä keskitason ryhmiimme. Pilatestuntimme pidetään OloOk:n tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset ryhmiin tästä.

Lämpimästi tervetuloa Pilateksen pariin hoitamaan ja vahvistamaan kehoa!

Allegro 2 ReformerOloOk:n lajivalikoimaan kuuluu nyt myös laiteavusteinen Pilates. Saimme ensimmäisenä Suomessa käyttöömme uudistetun Allegro 2 Reformerin. Laitteen ja hyvän ohjauksen avulla voit päästä  Pilates-harjoittelussasi uudelle tekemisen tasolle. Katso laitetta esittelevä video.

Pilates-yksityistunnit, paritunnit, pienryhmätunnit

Tehokkaat Pilates-tunnit OloOk-Äänenhuoltokeskuksen tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Yksityistunti 75 euroa tai 5 kerran sarjajana á 70 euroa. Paritunti 100 euroa, 3-4 hengen ryhmä 110 euroa. Varaa yksäriaika nettiajanvarauksesta, s-postitse info@olook.fi, tai soittamalla arkisin klo 10-11 p.09 555 453.

 

Pilates