Osteopatia ja akupunktio

OloOk, Osteopatia ja akupunktio

Osteopatia on hoitomenetelmä, jonka tarkoituksena on tuki- ja liikuntaelimistön toimintakyvyn palauttaminen ja/tai ylläpitäminen. Sillä voidaan vaikuttaa luissa, nivelissä, lihaksissa, nivelsiteissä, hermotuksessa ja aineenvaihdunnassa oleviin häiriöihin.

Hoitajamme
Hinnasto
  • Osteopatia 50 min 76 €
  • Akupunktio 30 min 46 €
  • Akupunktio 50 min 76 €
Ajanvaraus

Ajanvaraus kätevästi nettiajanvarauksella. Voit kysellä aikoja myös puhelimitse arkena klo 10-11 välillä p. 09 555 453 tai jättää yhteydenottopyynnön


Varatun ajan peruutus kuluitta, mikäli peruutus tehdään viimeistään edellisenä päivänä. Nettivarauksissa asiakas voi itse tehdä peruutuksen 24 tuntia ennen hoitoaikaa.  Samana päivänä tehdystä peruutuksesta peritään 50% hoitohinnasta. Peruuttamattomasta varauksesta peritään täysi hoitomaksu.

Hoitaja haastattelee, testaa liikeratoja ja liikkeiden hallintaa sekä hakee häiriöitä ärsykkeiden ja neurologisten testien avulla. Hoidossa yhdistellään manipulaatiota eli nivel- ja nikamakäsittelyä, mobilisointia eli liikehoitoa sekä teknistä hierontaa. Osteopatiasta saa apua esim. lihas- ja nivelvammoihin, huimaukseen, puutumiseen, välilevyongelmiin, iskiakseen sekä moniin särkyihin ja kiputiloihin.

Osteopaattimme Piia Kaura käyttää tarvittaessa osana hoitoa tai omana hoitonaan myös akupunktiota.