Lokakuun sunnuntai-illoissa tarjolla Mammapilatesta, Tanssi & Pilates -kurssi ja Yin-joogakurssi!

Neljän kerran lyhytkursseja tarjolla lokakuun sunnuntai-illoissa 6.10./13.10./20.10./27.10.2019 klo 16-19 välillä OloOk:ssa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Ohjaajana Saija Tesolin ja kurssihinta 90 € / kurssi. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautuminen tästä.

Mammapilateksessa klo 16-17 keskitytään keskivartalon syvien lihasten aktivoimiseen, vahvistetaan synnyttäneiden lantionpohjaa sekä tutkitaan, kuinka löytää ryhdikäs pystyasento uudelleen. Huomioimme tunnilla myös vauva-arjessa kovalle rasitukselle joutuvan ylävartalon ja hartiaseudun. Pilatesharjoittelun lisäksi avaamme kehon kireitä kohtia ja rentoudumme hetkeksi aina harjoittelun päätteksi. Tunneilla harjoitellaan tarkasti ja keskittyneesti sekä suhtaudutaan lempeästi ison muutoksen läpikäyneeseen omaan kehoon. Kurssi sopii erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin pidempään pilatesta harjoittaneille.

Tanssi & Pilates -kurssilla klo 17-18 nautitaan virtaavasta liikkestä jazz- ja nykytanssiin pohjautuvien liikesarjojen muodossa. Tunti rakentuu tanssi-, Pilates- ja venyttelyosuuksista ja "voitelee" koko kroppaa, erityisesti selkärankaa. Et tarvitse tanssitaustaa osallistuaksesi.

Yin-joogakurssilla klo 18-19 rauhoitellaan ja avataan niin kehoa kuin mieltäkin. Tunnilla tehdään lempeästi venyttäviä ja rentouttavia Yin-jooga-asanoita tietoisesti hengittäen ja painovoimalle antautuen. Yin-jooga stimuloi kehon sidekudoksia, tyynnyttää hermostoa ja on luonteeltaan kehon ja mielen voimavaroja palauttava harjoitus. Päätämme kurssin loppurentoutukseen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan viettämään kehoa ja mieltä tasapainottavaa ja vapauttavaa sunnuntai-iltaa!