Kurssit

Kesän kurssit

Ilmoittautuminen kesän kursseille on alkanut!

 • SPS-keskitaso (ONLINE),  torstaisin 3x klo 17-18, 25.6.-9.7.2020, Terhi Pursiainen, 40e 
 • Niska-hartiaseudun teemaworkshop (ONLINE), la 27.6. klo 10-12, Saija Tesolin, 30e 
 • Pilateksen alkeisintensiivikurssi (AINONKATU) 4x klo 17-18, Saija Tesolin, 3.8.-6.8.2020, 90e 
 • Pilateksen keskitasointensiivikurssi (AINONKATU) 4x klo 18-19, Saija Tesolin, 3.8.-6.8.2020, 90e

Näin pääset mukaan kursseille:

1) Kirjaudu varausjärjestelmäämme Digitalbookeriin: https://www.varaaheti.fi/olook/fi. Jos olet viime vuoden tai tämän vuoden ryhmäasiakkaana meille jo tuttu, sinulla on siellä jo valmiina tili.

2) Ilmoittaudu kurssille maksamalla valitsemasi kurssi Digitalbookerissa.

3) Kun olet maksanut kurssin, saat ONLINE-kurssin ollessa kyseessä sähköpostiisi linkin Zoomiin ennen tunnin alkua. Lataathan Zoomin hyvissä ajoin koneellesi/laitteellesi (App Storesta, Google Playsta tai osoitteesta www.zoom.us)

Periaatteet:

 • Voit ostaa vain kokonaisen kurssin, et yksittäisiä kertoja 
 •  Et voi yhdistellä eri kurssien kertoja, vaan jokainen pysyy valitsemallaan kurssilla 
 •  Korvaus-/peruutusmahdollisuuksia ei valitettavasti ole ONLINE-kursseilla 

Lämpimästi tervetuloa kesän treeneihin kanssamme!

ONLINE-kurssit!

Hyvää oloa myös etänä! Pian pääset treenaamaan OloOk:sta tuttujen ohjaajien ONLINE-kursseille. Kaikki kurssit kestävät 7 kertaa ja kurssihinta per kurssi on 95 euroa. Kurssit starttaavat vapun jälkeisellä viikolla seuraavasti:

 • Maanantaisin 7x klo 17, Pilates & SPS, Henna Korhonen, 4.5.-15.6.2020, 95e 
 • Tiistaisin 7x klo 16.30, Pilates & Venyttely, Terhi Pursiainen, 5.5.-16.6.2020, 95e 
 • Keskiviikkoisin 7x klo 17.30, Pilates, Saija Tesolin, 6.5.-17.6.2020, 95e 

Näin pääset Zoom-etäyhteydellä toteutettaville kursseille:

1) Kirjaudu varausjärjestelmäämme Digitalbookeriin: https://www.varaaheti.fi/olook/fi . Jos olet viime vuoden tai tämä vuoden ryhmäasiakkaana meille jo tuttu, sinulla on siellä jo valmiina tili.

2) Ilmoittaudu kurssille maksamalla valitsemasi ONLINE-kurssi Digitalbookerissa.

3) Kun olet maksanut kurssin, saat sähköpostiisi linkin Zoomiin viikoittain ennen tunnin alkua. Lataathan Zoomin hyvissä ajoin koneellesi/laitteellesi (App Storesta, Google Playsta tai osoitteesta www.zoom.us)

Periaatteet:

 • Voit ostaa vain kokonaisen kurssin, et yksittäisiä kertoja 
 •  Et voi yhdistellä eri kurssien kertoja, vaan jokainen pysyy valitsemallaan kurssilla 
 •  Korvaus-/peruutusmahdollisuuksia ei valitettavasti ole ONLINE-kursseilla 

Voit vinkata kursseista myös kavereillesi. Lämpimästi tervetuloa kevään ONLINE-treeneihin kanssamme!

Maaliskuun Yin-joogakurssi 3x

Tervetuloa kolmen kerran Yin-joogajurssille maaliskuussa! Kurssikerrat: su 1.3./8.3./15.3.2020. Kurssikerrat ovat aina sunnuntaisin klo 18-19. Ohjaajana Saija Tesolin. Kurssi pidetään OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 70 euroa. Voit tulla myös kertamaksulla yksittäiselle tunnille, jolloin hinta on 25€. Poikkeuksena 8.3. Naistenpäiväale 20€. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset tästä.

Yin-jooga on kehoa ja mieltä rauhoittava ja avaava harjoitusmuoto. Tunnilla tehdään lempeästi venyttäviä ja rentouttavia Yin-jooga-asanoita tietoisesti hengittäen ja painovoimalle antautuen. Yin-jooga stimuloi kehon sidekudoksia, tyynnyttää hermostoa ja on luonteeltaan kehon ja mielen voimavaroja palauttava harjoitus. Päätämme kurssin loppurentoutukseen. Lämpimästi tervetuloa mukaan viettämään kehoa ja mieltä tasapainottavaa sunnuntai-iltaa!

 

Footbic-workshopit la 14.3. tai la 18.4.20

Keveyttä askeliin Footbicin avulla! OloOk:ssa järjestetään keväällä kaksi toisistaan erillistä Footbic-workshopia. Workshopit pidetään:

 • la 14.3. klo 14-15:30, ohjaajana Pilates-, jooga- ja Footbic-ohjaaja Mimmi Koukkari
 • la 18.4. klo 11-12:30, ohjaajana fysioterapeutti ja Spiraalistabilaatio- sekä Footbic-ohjaaja Laura Nuutinen
 

Molemmat workshopit pidetään Etu-Töölössä, OloOk:n tunnelmallisissa tiloissa ( Ainonkatu 4 C 36) ja kurssihinta on 75 € (sisältää 39 € arvoisen pallo- ja kotiharjoitepaketin). Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset tästä.

Jalkaterä toimii ensimmäisenä iskunvaimentimena aina, kun seisoimme, kävelemme ja juoksemme. Tai ainakin sen pitäisi toimia. Kovilla alustoilla, liian vaimennetuilla tai muuten epäsopivilla kengillä kulkeminen saattaa uinauttaa jalkaterämme, eivätkä ne enää toimi luonnollisesti. Niiden jousto, liikkuvuus ja voima heikkenevät. Tämä voi johtaa erilaisiin kiputiloihin ja vaivoihin esim. kantakalvon tulehdukseen, vaivaisenluun muodostumiseen, liikavarpaisiin tai jalkaterän ja nilkan virheasentoihin.

Ongelmat eivät usein jää paikallisiksi vaan ne kantautuvat liikeketjussa ylöspäin: polviin, lonkkiin, alaselkään tai jopa niska-hartiaseudulle saakka. Footbicin avulla näitä vaivoja voidaan ennaltaehkäistä ja hoitaa. Hauskojen ja helppojen harjoitteiden avulla palautat jouston askeliisi ja parannat jopa tasapainoasi. Footbic-harjoittelusta hyötyvät kaikenikäiset ja -tasoiset liikkujat.

Lämpimästi tervetuloa!

Spiraalistabilaation alkeisworkshop su 5.4.20


Kurkistus SPS-harjoittelun perusteisiin su 5.4. klo 18-20 Terhi Pursiaisen opastuksella. Kurssi pidetään OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 50 euroa. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset sivun ylälaidasta tai tästä.

Lisätietoa Spiraalistabilaatiosta ja kevään aikataulu täältä. Kurssin jälkeen voit halutessasi ilmoittautua mukaan haluamaasi kevätkauden SPS-ryhmään ja laskemme sinulle hinnan jäljellä olevien kertojen mukaan. Voit tulla workshopiin myös ihan vaan tutustumaan SPS-harjoitteluun tai syventämään jo opittua. Lämpimästi tervetuloa!

Somaattisen venyttelyn kurssi 3x

Tervetuloa somaattisen venyttelyn kolmen kerran kurssille alkuvuodesta! Kurssikerrat: su 19.1./26.1./2.2.2020. Kurssikerrat ovat aina sunnuntaisin klo 17-18. Ohjaajana Terhi Pursiainen. Kurssi pidetään OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 70 euroa. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset sivun ylälaidasta tai tästä.

Somaattinen venyttely -tunnilla hoidat kehoasi monipuolisesti. Kurssilla tehdään kehoa avaavia ja niveliä joustattavia harjoituksia sekä rauhallisia ja rentouttavia lihasvenytyksiä. Tavoite on lisätä lihasten elastisuutta ja kokonaisvaltaisesti kehon liikkuvuutta, kehittää kehontuntemusta ja ylläpitää hyvinvointia. Venyttely ja liikkuvuuden harjoittelu vaativat rentoutumista, pinnallisten lihasten jännityksen poispudottamista ja syvien lihasten tukea. Kurssi on pehmeä ja tempoltaan rauhallinen, mutta sisältää myös hieman dynaamisempia, kehon keskustaa sekä kehoa ojentavien lihasryhmiä aktivoivia harjoituksia sekä aktiivisia venytyksiä. Harjoittelussa hyödynnetään erilaisia pienvälineitä, joiden avulla linjataan ja tuetaan liikettä sekä käsitellään pehmeästi kireitä pisteitä. Harjoitukset tehdään somaattisen harjoittelun periaatteiden mukaisesti tarkasti ja omaa kehoa kuunnellen. Liikkeissä huomioidaan asiakkaat yksilöllisesti, joten tunnit sopivat kaikille. Lämpimästi tervetuloa!

Yin-jooga -workshop su 15.12.19

Tarjolla joulunpyhiin rauhoittumista Yin-joogakurssin siivittämänä su 15.12. klo 17-19 OloOk:ssa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Ohjaajana Saija Tesolin ja kurssihinta 50 €. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautuminen tästä.

Yin-jooga on kehoa ja mieltä rauhoittava ja avaava harjoitusmuoto. Tunnilla tehdään lempeästi venyttäviä ja rentouttavia Yin-jooga-asanoita tietoisesti hengittäen ja painovoimalle antautuen. Yin-jooga stimuloi kehon sidekudoksia, tyynnyttää hermostoa ja on luonteeltaan kehon ja mielen voimavaroja palauttava harjoitus. Päätämme kurssin loppurentoutukseen. Lämpimästi tervetuloa mukaan viettämään kehoa ja mieltä tasapainottavaa sunnuntai-iltaa!

 

Lokakuun sunnuntai-illoissa tarjolla Mammapilatesta, Tanssi & Pilates -kurssi ja Yin-joogakurssi!

Neljän kerran lyhytkursseja tarjolla lokakuun sunnuntai-illoissa 6.10./13.10./20.10./27.10.2019 klo 16-19 välillä OloOk:ssa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Ohjaajana Saija Tesolin ja kurssihinta 90 € / kurssi. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautuminen tästä.

Mammapilateksessa klo 16-17 keskitytään keskivartalon syvien lihasten aktivoimiseen, vahvistetaan synnyttäneiden lantionpohjaa sekä tutkitaan, kuinka löytää ryhdikäs pystyasento uudelleen. Huomioimme tunnilla myös vauva-arjessa kovalle rasitukselle joutuvan ylävartalon ja hartiaseudun. Pilatesharjoittelun lisäksi avaamme kehon kireitä kohtia ja rentoudumme hetkeksi aina harjoittelun päätteksi. Tunneilla harjoitellaan tarkasti ja keskittyneesti sekä suhtaudutaan lempeästi ison muutoksen läpikäyneeseen omaan kehoon. Kurssi sopii erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin pidempään pilatesta harjoittaneille.

Tanssi & Pilates -kurssilla klo 17-18 nautitaan virtaavasta liikkestä jazz- ja nykytanssiin pohjautuvien liikesarjojen muodossa. Tunti rakentuu tanssi-, Pilates- ja venyttelyosuuksista ja "voitelee" koko kroppaa, erityisesti selkärankaa. Et tarvitse tanssitaustaa osallistuaksesi.

Yin-joogakurssilla klo 18-19 rauhoitellaan ja avataan niin kehoa kuin mieltäkin. Tunnilla tehdään lempeästi venyttäviä ja rentouttavia Yin-jooga-asanoita tietoisesti hengittäen ja painovoimalle antautuen. Yin-jooga stimuloi kehon sidekudoksia, tyynnyttää hermostoa ja on luonteeltaan kehon ja mielen voimavaroja palauttava harjoitus. Päätämme kurssin loppurentoutukseen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan viettämään kehoa ja mieltä tasapainottavaa ja vapauttavaa sunnuntai-iltaa!

 

Mammapilatesta lokakuun sunnuntai-illoissa!

Tarjolla Pilatesta synnyttäneille syyskuun sunnuntai-illoissa 6.10./13.10./20.10./27.10.2019 klo 16-17 OloOk:ssa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Ohjaajana Saija Tesolin ja kurssihinta 90 €. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautuminen tästä.

Mammapilateksessa keskitytään keskivartalon syvien lihasten aktivoimiseen, vahvistetaan lantionpohjaa sekä tutkitaan, kuinka löytää ryhdikäs pystyasento uudelleen. Huomioimme tunnilla myös vauva-arjessa kovalle rasitukselle joutuvan ylävartalon ja hartiaseudun. Pilatesharjoittelun lisäksi avaamme kehon kireitä kohtia ja rentoudumme hetkeksi aina harjoittelun päätteksi. Tunneilla harjoitellaan tarkasti ja keskittyneesti sekä suhtaudutaan lempeästi ison muutoksen läpikäyneeseen omaan kehoon. Kurssi sopii erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin pidempää pilatesta harjoittaneille. Lämpimästi tervetuloa mukaan vahvistumaan, omaa kehoasi kunnioittaen!

 

Pilateksen syysintensiivit 26.8.-29.8.19

Alkeiskurssi
Pilateksen perusteet intensiivikurssina ma 26.8.-to 29.8. OloOk:ssa (Ainonkatu 4 C 36, Eduskuntatalon takana), ohjaajana Saija Tesolin. Kurssiaika päivittäin klo 18-19. Hinta 90 euroa. Lisätietoa Pilatesharjoittelusta tästä. Ilmoittautumiset tästä. Tämä kurssi on mainio ponnahduslauta syyskauden ryhmiä ajatellen! Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038.

Keskitason kurssi
Pilateksen keskitason intensiivikurssi ma 26.8.-to 29.8. OloOk:ssa (Ainonkatu 4 C 36, Eduskuntatalon takana), ohjaajana Saija Tesolin. Kurssiaika päivittäin klo 17-18. Hinta 90 euroa. Ilmoittautumiset tästä. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038.

Lämpimästi tervetuloa pienryhmiimme vahvistamaan kehoa huippuohjauksessa!

4 x Pilateskauteen virittäytyminen

Kesätauko Pilatesharjoittelun parista venyy monilla pitkäksi ja hinku päästä takaisin treenaamaan kasvaa jo elokuussa. Asiakkaiden pyynnöstä  Saija Tesolin pitää elokuussa tiistaiaamuisin 7:30-8:30 neljän kerran Pilateskurssin ennen varsinaisen syyskauden alkua. Kurssi on keskitason kurssi ja soveltuu Pilateksen perusteet jo hallitseville. Kurssikerrat pidetään tiistaiaamuisin 6.8. / 13.8. / 20.8. / 27.8.2019 OloOk:n omalla, viihtyisällä studiolla (Ainonkatu 4 C). Hinta 90 euroa. Kurssi on erillinen kaudesta eikä kurssikertoja voi korvata kauden aikana. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset sivun ylälaidasta tai tästä. Muu syksyn kurssitarjonta näkyvillä kurssit-sivulla.

Lämpimästi tervetuloa!

Pilateksen kesäintensiivit 3.-6.6.19

Alkeiskurssi
Pilateksen perusteet intensiivikurssina ma 3.6.-ke 5.6. OloOk:ssa (Ainonkatu 4 C 36, Eduskuntatalon takana), ohjaajana Saija Tesolin. Kurssiaika päivittäin klo 18-19. Hinta 70 euroa. Lisätietoa Pilatesharjoittelusta tästä. Ilmoittautumiset tästä. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038.

Keskitason kurssi
Pilateksen keskitason intensiivikurssi ma 3.6.-to 6.6. OloOk:ssa (Ainonkatu 4 C 36, Eduskuntatalon takana), ohjaajana Saija Tesolin. Kurssiaika päivittäin klo 17-18. Hinta 90 euroa. Ilmoittautumiset tästä. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038.

Lämpimästi tervetuloa pienryhmiimme vahvistamaan kehoa huippuohjauksessa!

Footbic-workshop la 11.5.19

Keveyttä askeliin Footbicin avulla! Tervetuloa Footbic-workshopiin la 11.5. klo 15-16:30 Etu-Töölöön, OloOk:n tunnelmallisiin tiloihin ( Ainonkatu 4 C 36). Ohjaajana fysioterapeutti ja Footbic-ohjaaja Laura Kasper ja kurssihinta 75 € (sisältää 39 € arvoisen pallo- ja kotiharjoitepaketin). Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautuminen tästä 

Jalkaterä toimii ensimmäisenä iskunvaimentimena aina, kun seisoimme, kävelemme ja juoksemme. Tai ainakin sen pitäisi toimia. Kovilla alustoilla, liian vaimennetuilla tai muuten epäsopivilla kengillä kulkeminen saattaa uinauttaa jalkaterämme, eivätkä ne enää toimi luonnollisesti. Niiden jousto, liikkuvuus ja voima heikkenevät. Tämä voi johtaa erilaisiin kiputiloihin ja vaivoihin esim. kantakalvon tulehdukseen, vaivaisenluun muodostumiseen, liikavarpaisiin tai jalkaterän ja nilkan virheasentoihin.

Ongelmat eivät usein jää paikallisiksi vaan ne kantautuvat liikeketjussa ylöspäin: polviin, lonkkiin, alaselkään tai jopa niska-hartiaseudulle saakka. Footbicin avulla näitä vaivoja voidaan ennaltaehkäistä ja hoitaa. Hauskojen ja helppojen harjoitteiden avulla palautat jouston askeliisi ja parannat jopa tasapainoasi. Footbic-harjoittelusta hyötyvät kaikenikäiset ja -tasoiset liikkujat.

Lämpimästi tervetuloa!

Kolmen kerran SPS-alkeet -kurssi alk. 7.5.19


Kurkistus Spiraalistabilaatio-harjoittelun perusteisiin kolmena peräkkäisenä tiistaina 7.5./ 14.5./ 21.5. klo 18-19 Terhi Pursiaisen opastuksella. Kurssi pidetään OloOk:n tunnelmallisissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 70 euroa. Lisätietoa selkää huoltavasta ja vahvistavasta Spiraalistabilaatio-harjoittelusta löydät täältä. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset sivun ylälaidasta tai tästä.

Tässä myös hyvä kehonhuoltometodi vaikkapa kesämökillä laiturin nokassa harjoitettavaksi! 

Lämpimästi tervetuloa!

Tanssi & Pilates -workshop su 28.4.19

Tanssin ja Pilateksen taikaa tarjolla su 28.4.2019 klo 17-18.30 OloOk:ssa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Ohjaajana Saija Tesolin ja hinta 40 €. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautuminen tästä.

Työpajassa nautitaan virtaavasta liikkestä jazz- ja nykytanssiin pohjautuvien liikesarjojen muodossa. Tunti rakentuu tanssi-, Pilates- ja venyttelyosuuksista. Et tarvitse tanssitaustaa osallistuaksesi. Lämpimästi tervetuloa mukaan viettämään kroppaa huoltavaa ja vapauttavaa sunnuntai-iltaa!

 

Spiraalistabilaation alkeet -workshop la 27.4.19


Kurkistus SPS-harjoittelun perusteisiin la 27.4. klo 10-12 Terhi Pursiaisen opastuksella. Kurssi pidetään OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 50 euroa. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset sivun ylälaidasta tai tästä.

Lisätietoa Spiraalistabilaatiosta ja kevään aikataulu täältä. Kurssin jälkeen voit halutessasi ilmoittautua mukaan haluamaasi viiden kerran loppukevään SPS-ryhmään. Voit tulla workshopiin myös ihan vaan tutustumaan SPS-harjoitteluun tai syventämään jo opittua. Lämpimästi tervetuloa!

Kolmen kerran SPS-alkeet -kurssi alk. 4.4.19


Kurkistus Spiraalistabilaatio-harjoittelun perusteisiin kolmena peräkkäisenä torstaina 4.4./ 11.4./ 18.4. klo 18-19 Hanna Korjuksen opastuksella. Kurssi pidetään OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 70 euroa. Lisätietoa Spiraalistabilaatio-harjoittelusta löydät täältä. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset sivun ylälaidasta tai tästä.

Lämpimästi tervetuloa!

Footbic-workshopit la 19.1./ 2.2./ 23.2./ 23.3.19

Keveyttä askeliin Footbicin avulla! Alkuvuodesta järjestämme neljä toisistaan erillistä Footbic-workshopia OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 75 € (sisältää 39 € arvoisen pallo- ja ohjepaketin). Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautuminen tästä.

Jalkaterä toimii ensimmäisenä iskunvaimentimena aina, kun seisoimme, kävelemme ja juoksemme. Tai ainakin sen pitäisi toimia. Kovilla alustoilla, liian vaimennetuilla tai muuten epäsopivilla kengillä kulkeminen saattaa uinauttaa jalkaterämme, eivätkä ne enää toimi luonnollisesti. Niiden jousto, liikkuvuus ja voima heikkenevät. Tämä voi johtaa erilaisiin kiputiloihin ja vaivoihin esim. kantakalvon tulehdukseen, vaivaisenluun muodostumiseen, liikavarpaisiin tai jalkaterän ja nilkan virheasentoihin.

Ongelmat eivät usein jää paikallisiksi vaan ne kantautuvat liikeketjussa ylöspäin: polviin, lonkkiin, alaselkään tai jopa niska-hartiaseudulle saakka. Footbicin avulla näitä vaivoja voidaan ennaltaehkäistä ja hoitaa. Hauskojen ja helppojen harjoitteiden avulla palautat jouston askeliisi ja parannat jopa tasapainoasi. Footbic-harjoittelusta hyötyvät kaikenikäiset ja -tasoiset liikkujat.

Tule OloOk:n workshopeihin tutustumaan metodiin! Saat workshopista mukaasi Footbic-pallot ja niillä tehtävän kotiharjoitteluohjelman (paketin arvo 39 €). Lämpimästi tervetuloa!

 

Laitepilates-workshop ke 2.1.19

Workshop Laitepilateksen kiertoharjoittelusta ke 2.1.2019 klo 17-18.30 OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Ohjaajana Saija Tesolin ja hinta 40 €. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautuminen tästä.

Laitteet toimivat harjoittelussa sekä tukena että vastuksena. Harjoittelu on erittäin tehokasta, mutta se tehdään lempeästi yksilöllisyys huomioiden. Harjoitus pidetään kiertoharjoitteluna ja tunnilla hyödynnetään Reformeria, Reformerin tornipäätyä, jousiseinää, chairia ja pilateskaarta (arkkia) sekä mahdollisesti muita välineitä. Mukaan pienryhmään mahtuu max. 6 henkilöä, joten varaathan paikkasi ajoissa. Workshopin jälkeen voit halutessasi ilmoittautua mukaan jompaan kumpaan kevätkauden Laitekiertoryhmistämme. Lämpimästi tervetuloa testaamaan kiertoharjoittelua ja vahvistumaan!

 

Niska-hartiaseutu & rentoutus -workshop ke 19.12.2018

Keveyttä niska-hartiaseutuun ja rentoutta joulunalusaikaan! Tarjolla niska-hartiaseututeemainen workshop ke 19.12. klo 17-18.30 Saija Tesolinin opastuksella. Kurssi pidetään OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 40 euroa. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset sivun ylälaidasta tai tästä.

Lähes jokainen on joskus kokenut niska-hartiaseudun kiputiloja tai kireyksistä johtuvaa särkyä. Hyvinvoiva hartiaseutu helpottaa arjessa toimimista ja liikuntaharjoittelua sekä ennaltaehkäisee kiputiloja ja loukkaantumisia. Workshopissa keskitytään tuen löytämiseen oikeiden lihasten työskentelyn avulla. Vahvistamme lapatukea ja avaamme kireyksiä selän, rintakehän ja niska-hartiaseudun alueilla. Kun löydät tukea ryhtiin ja avausta rintakehään, myös hengittäminen helpottuu!

Workshop antaa mahdollisuuden yksityiskohtaisempaan teemaan keskittymiseen ja soveltuu erinomaiseksi lisäksi säännölliselle (Pilates)harjoittelulle tai kenelle vaan joulunajan hengähdyshetkeksi!

Ota mukaan villasukat loppurentoutusta varten! Sydämellisesti tervetuloa!

Spiraalistabilaation alkeet -workshop to 13.12.2018

Spiraalistabilaation alkeet
Kurkistus SPS-harjoittelun perusteisiin to 13.12. klo 18-19.30 Hanna Korjuksen opastuksella. Kurssi pidetään OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 40 euroa. Lisätietoa Spiraalistabilaatiosta täältä. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset sivun ylälaidasta tai tästä.

Kurssin jälkeen voit halutessasi ilmoittautua mukaan haluamaasi kevätkauden SPS-ryhmään. Julkaisemme kevätaikataulun mahdollisimman pian. Voit tulla workshopiin myös ihan vaan tutustumaan SPS-harjoitteluun tai syventämään jo opittua. Lämpimästi tervetuloa!

Spiraalistabilaation alkeet -workshop su 2.12.2018

Spiraalistabilaation alkeet 2h
Kurkistus SPS-harjoittelun perusteisiin su 2.12. klo 13-15 Terhi Pursiaisen opastuksella. Kurssi pidetään OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 50 euroa. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset sivun ylälaidasta tai tästä.

Lisätietoa Spiraalistabilaatiosta ja kevään aikataulu täältä. Kurssin jälkeen voit halutessasi ilmoittautua mukaan haluamaasi kevätkauden SPS-ryhmään. Voit tulla workshopiin myös ihan vaan tutustumaan SPS-harjoitteluun tai syventämään jo opittua. Lämpimästi tervetuloa!

Spiraalistabilaation alkeet -workshop su 30.9.2018

Spiraalistabilaation alkeet 2h
Kurkistus SPS-harjoittelun perusteisiin su 30.9. klo 12-14 Terhi Pursiaisen opastuksella. Kurssi pidetään OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 50 euroa. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset sivun ylälaidasta tai tästä.

Kurssin jälkeen voit halutessasi ilmoittautua mukaan haluamaasi syyskauden SPS-ryhmään, jolloin laskemme sinulle jäljelle jäävien kertojen mukaan syyskauden hinnan. Syyskauden SPS-ohjelman näet täältä. Voit tulla workshopiin myös ihan vaan tutustumaan SPS-harjoitteluun. Lämpimästi tervetuloa!

Laitepilates-workshop su 23.9.2018

Workshop Laitepilateksen kiertoharjoittelusta su 23.9. klo 10-11.30 OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Ohjaajana Saija Tesolin ja hinta 45 €. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautuminen tästä.

Laitteet toimivat harjoittelussa sekä tukena että vastuksena. Harjoittelu on erittäin tehokasta, mutta se tehdään lempeästi yksilöllisyys huomioiden. Harjoitus pidetään kiertoharjoitteluna ja tunnilla hyödynnetään Reformeria, Reformerin tornipäätyä, jousiseinää, chairia ja pilateskaarta (arkkia) sekä mahdollisesti muita välineitä. Mukaan pienryhmään mahtuu max. 6 henkilöä, joten varaathan paikkasi ajoissa. Lämpimästi tervetuloa testaamaan kiertoharjoittelua ja vahvistumaan!

 

Pilateksen kesäkurssi 27.–30.8.2018

Pilateksen keskitason kurssi (TÄYNNÄ)
Pilateksen keskitason lyhytkurssi ma 27.8.–to 30.8. OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana), ohjaajana Saija Tesolin. Kurssiaika päivittäin klo 17–18. Hinta 90 euroa. Ilmoittaudu tästä. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038.

SPS-alkeisstartti x 2h

Spiraalistabilaation alkeet ke 22.8. ja ke 29.8. klo 7.308.30. Tämän kahden kerran starttikurssin ohjaa Hanna Korjus. Kurssin hinta on 50 € ja se pidetään OloOk:n tiloissa Etu-Töölössä, Ainonkatu 4 C (Eduskuntatalon takana). Ryhmä on max. 8 henkilön pienryhmä, joten varaathan paikkasi ajoissa!

Kurssin jälkeen voit halutessasi jatkaa suoraan haluamassasi syyskauden SPS-keskitasoryhmässä syyskuun alusta lähtien. Kurssi on ideaali etenkin sinulle, joka et aikataulusyistä pääse syyskauden maanantain tai torstain SPS-alkeet viikkoryhmään ja haluat liittyä suoraan johonkin SPS-keskitason viikkoryhmistämme. Voit tulla tälle minikurssille myös ihan vain tutustumaan SPS-harjoittelun perusteisiin tai virittäytymään alkavaan kauteen ennen SPS- tai Pilates-ryhmäsi alkua. Lämpimästi tervetuloa! Kurssi-ilmoittautuminen tästä.

Näet kaikki syyskautemme vakioryhmät täältä:

Ilmoittautuminen tästä ja tiedustelut info@olook.fi & p. 040-7405038.