Koronainfo

Hei asiakkaamme!


Katso ajankohtaiset ONLINE-kursimme täältä. Seuraamme valtakunnallisia linjauksia koronavirukseen liittyen ja reagoimme tarvittavin keinoin. Kiitos jo nyt tuesta ja ymmärryksestä, jota pienyrittäjien yhteisömme on teiltä saanut tämän jatkuvasti elävän tilanteen keskellä.

Keskeytimme Pilates- ja SPS-ryhmätoimintamme tältä keväältä ja toimimme kevätkauden viimeiset viikot videopohjalta. Hoitopuoli on avoinna poikkeusjärjestelyin. Asiakasmäärämme ovat pieniä ja olemme panostaneet kaikkien tilojemme, pintojen ja varusteiden perusteelliseen desinfiointiin. Voit tulla hierontapalveluihimme kunhan olet TÄYSIN terve, et ole matkustellut viime aikoina, etkö kuulu riskiryhmään. Tarjoamme kevään Pilates- ja SPS-asiakkaillemme kevätkauden viimeisille viikoille mahdollisuuden harjoitella kotioloissa ohjaajiemme tekemien videoiden avulla. Olethan meihin yhteydessä info@olook.fi jos olet kevätkauden ryhmäasiakkaamme eikä sähköpostiisi ole jostain syystä kilahtanut videolinkkiä. Jos haluat tukea meitä ja varmistaa toimintamme jatkumisen, voit osaltasi auttaa ostamalla jo ennakkoon lahjakortteja ja toimimalla itse vastuullisesti linjausten mukaan.


Tässä muistilista asiakkaillemme:

♥Peru hoitosi peruutusaikojemme puitteissa jos olosi ei ole TÄYSIN terve
♥Huolehdi käsihygieniasta erityisen tarkasti
♥Mikäli olet juuri matkustanut, lähipiirissäsi on tartunnan saanut tai kuulut riskiryhmään, ethän tule tiloihimme ollenkaan
♥Seuraa ja noudata viranomaisten ohjeita (www.thl.fi)

Teemme kaikkemme turvallisuuden ja siisteyden takaamiseksi ja tiedotamme mahdollisista muutoksista www.olook.fi, OloOk:n somessa ja sähköpostitse tilanteen mukaan. 

Yst. OloOk:n väki