Kokemuksia Voice Massagesta

Tutustu Voice Massage -tarjontaamme.

Anna-Liisa Tilus
Tv-kuuluttaja, Yle
Anna-Liisa Tilus

"Tv-kuuluttaja puhuu työkseen, mutta tässäkin työssä suuri osa työpäivästä kuluu näyttöpäätteen ääressä. Ääni ja hartianseudun lihaksisto rasittuvat helposti ilman oikeanlaista huoltoa. Voice Massage on auttanut minua ääni- ja päätetyöskentelystä johtuvissa lihasongelmissa. Hengitysharjoitusten avulla olen myös löytänyt ryhtiä ja rentoutta esiintymiseen."

Antti Ketonen
Laulaja, Neljänsuora-yhtye
Antti Ketonen

"Me tehdään Neljänsuoran kanssa 130−150 keikkaa vuodessa. Siinä ääni helposti väsyy pitkillä keikkareissuilla ja yövalvomisissa. Olen saanut Voice Massagesta paljon apua käheyteen, ryhtiin ja hengittämiseen. Jos rintaranka on tukossa ja pallean ympäristö kireenä, niin ei tule laulusta mitään. Hoitojen jälkeen saan hengitettyä helposti olkapäiden alle, josta olenkin saanut lisää "tilavuutta" keuhkoihin. Purentaongelmat ovat myös aika ajoin vaivanneet, mutta aina käsittelyn jälkeen menee useampi kuukausi, ettei tunne kireyttä ollenkaan."

Krista Kosonen
Näyttelijä

"Näyttelijän ääni joutuu kovalle rasitukselle − päivät ovat pitkiä, ja äänenkäytön täytyy soveltua roolin vaatimuksiin. Voice Massage auttaa rentouttamaan äänenkäyttöön tarvittavia lihaksia, ja niin äänikin kulkee paremmin. Olen kokenut sen suureksi avuksi ammatin harjoittamisessa."

Lilli Maijala
Alttoviulumusiikin lehtori, Sibelius-Akatemia
Lilli Maijala

"Voice Massage sopii erinomaisesti myös jousisoittajille! Opettajana ja konsertoivana alttoviulistina painiskelen jatkuvasti kehon jännitystilojen kanssa. Musiikki on hengitystä, ja jos hengitys ei toimi, jää soiva lopputulos kauas taiteellisista päämääristä. Voice Massage hengitysharjoituksineen ja lapatukiharjoitteineen on opettanut minulle paljon kehonkäytöstä - hengitys- ja purentalihaksien tiedostamisen kautta avautuu yhä uusia ovia rennompaan, monipuolisempaan muusikkouteen."