Kevätkauden Pilates- ja SPS-ryhmät

On aika ilmoittautua kevätkauden Pilates- ja SPS-ryhmiin. Tuntivalikoimaamme löydät täältä:

Ryhmätoiminta aloitetaan etätunteina ja muutetaan salitunneiksi heti kun se on mahdollista. Ellei yhteyksissä käytettävä Zoom-sovellus ole ennestään tuttu, opastamme sen käytössä.

Ilmoittautuminen ryhmiin käy kätevästi varausjärjestelmämme Digitalbookerin kautta: https://www.varaaheti.fi/olook/fi. Jos olet viime vuoden tai tämän vuoden ryhmäasiakkaana meille jo tuttu, sinulla on siellä valmiina tili.

Pilates- ja SPS-ryhmätuntimme toimivat kausiluontoisesti. Ilmoittautuminen kausiryhmiin tapahtuu varaamalla paikka kauden ensimmäiselle tunnille. Sitoudut näin ilmoittautumaasi vakioryhmään koko ostamasi kauden ajaksi. Voit korvata poissaolojasi muilla viikkotunneillamme (poikkeuksena laitepilates ja lyhyet intensiivikurssit) kautesi pituuden puitteissa, kun teet tuntiperuutuksen viimeistään 10 h ennen vakiotuntisi alkua. Epäselvissä tapauksissa ota aina heti yhteys p. 040-7405038 & info@olook.fi

Osallistumismaksut peritään ryhmiin ilmoittautumisen perusteella. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta 7 vrk ennen jakson alkua. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. 

Tsemppiä talveen ja kevääseen!