Footbic-workshopit la 19.1./ 2.2./ 23.2./ 23.3.19

Keveyttä askeliin Footbicin avulla! Alkuvuodesta järjestämme neljä toisistaan erillistä Footbic-workshopia OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 75 € (sisältää 39 € arvoisen pallo- ja ohjepaketin). Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautuminen tästä.

Jalkaterä toimii ensimmäisenä iskunvaimentimena aina, kun seisoimme, kävelemme ja juoksemme. Tai ainakin sen pitäisi toimia. Kovilla alustoilla, liian vaimennetuilla tai muuten epäsopivilla kengillä kulkeminen saattaa uinauttaa jalkaterämme, eivätkä ne enää toimi luonnollisesti. Niiden jousto, liikkuvuus ja voima heikkenevät. Tämä voi johtaa erilaisiin kiputiloihin ja vaivoihin esim. kantakalvon tulehdukseen, vaivaisenluun muodostumiseen, liikavarpaisiin tai jalkaterän ja nilkan virheasentoihin.

Ongelmat eivät usein jää paikallisiksi vaan ne kantautuvat liikeketjussa ylöspäin: polviin, lonkkiin, alaselkään tai jopa niska-hartiaseudulle saakka. Footbicin avulla näitä vaivoja voidaan ennaltaehkäistä ja hoitaa. Hauskojen ja helppojen harjoitteiden avulla palautat jouston askeliisi ja parannat jopa tasapainoasi. Footbic-harjoittelusta hyötyvät kaikenikäiset ja -tasoiset liikkujat.

Tule OloOk:n workshopeihin tutustumaan metodiin! Saat workshopista mukaasi Footbic-pallot ja niillä tehtävän kotiharjoitteluohjelman (paketin arvo 39 €). Lämpimästi tervetuloa!