Kevään Footbic-workshopit

EDIT: KAIKKI RYMÄTUNNIT JA WORKSHOPIT KEVÄÄLTÄ 2020 ON VALITETTAVASTI PERUTTU KORONAVIRUKSESTA JOHTUEN. INFOAMME MYÖHEMMIN MAHDOLLISISTA ONLINE-KURSSEISTA.

 

  • la 14.3. klo 14-15:30, ohjaajana Pilates-, jooga- ja Footbic-ohjaaja Mimmi Koukkari
  • la 18.4. klo 11-12:30, ohjaajana fysioterapeutti ja Spiraalistabilaatio- sekä Footbic-ohjaaja Laura Nuutinen
 

Molemmat workshopit pidetään Etu-Töölössä, OloOk:n tunnelmallisissa tiloissa ( Ainonkatu 4 C 36) ja kurssihinta on 75 € (sisältää 39 € arvoisen pallo- ja kotiharjoitepaketin). Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset tästä.

Jalkaterä toimii ensimmäisenä iskunvaimentimena aina, kun seisoimme, kävelemme ja juoksemme. Tai ainakin sen pitäisi toimia. Kovilla alustoilla, liian vaimennetuilla tai muuten epäsopivilla kengillä kulkeminen saattaa uinauttaa jalkaterämme, eivätkä ne enää toimi luonnollisesti. Niiden jousto, liikkuvuus ja voima heikkenevät. Tämä voi johtaa erilaisiin kiputiloihin ja vaivoihin esim. kantakalvon tulehdukseen, vaivaisenluun muodostumiseen, liikavarpaisiin tai jalkaterän ja nilkan virheasentoihin.

Ongelmat eivät usein jää paikallisiksi vaan ne kantautuvat liikeketjussa ylöspäin: polviin, lonkkiin, alaselkään tai jopa niska-hartiaseudulle saakka. Footbicin avulla näitä vaivoja voidaan ennaltaehkäistä ja hoitaa. Hauskojen ja helppojen harjoitteiden avulla palautat jouston askeliisi ja parannat jopa tasapainoasi. Footbic-harjoittelusta hyötyvät kaikenikäiset ja -tasoiset liikkujat.

Lämpimästi tervetuloa!