Body Mind Energy Balancing Method

Body Mind Energy Balancing Method

Body Mind Energy Balancing Method on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa hoidetaan sekä fyysistä kehoa, energiakehoa että tunnekehoa. Hoitomuoto rauhoittaa hermostoa ja poistaa tehokkaasti kehoon kertynyttä stressiä, joka on monien kipujen ja sairauksien taustalla. 

 

Fyysisen kehon hoidossa keskitytään hoitamaan kehon kipuja ja asentovirheitä. Fyysinen kuormitus ja stressi aiheuttavat tahdosta riippumattomien lihasten kiristymistä ja tämä johtaa kehon virheasentoihin. Virheasennot taas puolestaan aiheuttavat usein kipua. Esimerkiksi lantion kallistus aiheuttaa painetta toiseen polveen tai alaselkään. Lempeillä otteilla, hermostoa rauhoittaen, autetaan kehoa linjautumaan uudestaan ja poistetaan pitkäänkin vaivanneet kivut ja asentovirheet.

 

Energiakehon hoidossa käsitellään kehon energiakeskuksia. Tätä voisi ajatuksen tasolla verrata kiinalaisen lääketieteen akupunktioon, mutta hoidossa ei käytä neuloja. Energiakeskuksista hoitovaikutus kulkeutuu hoidettavalle alueelle ja poistaa siellä olevaa fysiologista stressiä, joka on monien oireiden takana. Hoito vaikuttaa autonomisen hermoston, eli tahdosta riippumattoman hermoston tasolla. Näin ollen hoitoon uskominen tai epäusko ei vaikuta hoitotulokseen.

 

Tunnekehon hoidolla päästään hoitamaan kroonisten vaivojen taustasyitä. Kehomme on viisas: jos jokin tapahtuma on liian kipeä käsiteltäväksi tapahtumahetkellä, kehomme varastoi osan tästä tunteesta niin, että mielemme ei tarvitse hoitaa koko "kakkua" kerralla. Nämä varastoidut tunteet olisi kuitenkin hyvä purkaa pois myöhemmin, sillä ne jäävät usein kehoomme ja aiheuttavat kipua, lihasjännityksiä tai muita vaivoja. 

 

Tunnekehon hoitotekniikoilla pystytään tehokkaasti poistamaan kehoon jääneitä muistoja, fobioita, tunnelukkoja, traumoja. Toisin kuin muissa terapiamuodoissa, ei pyritä vain ymmärtämään miksi joku tunne on meille vaikea, vaan pyritään kokonaan poistamaan tuo tunne kehosta ja solumuistista.

 

Eri tekniikoiden yhdisteleminen voi auttaa monenlaisissa vaivoissa. 

Tervetuloa hoitoon!Terapeuttimme
Hinnasto
  • 75 minuuttia, 87 €

Ajanvaraus p. (09) 555 453 tai info@olook.fi

Varatun ajan peruutus kuluitta, mikäli peruutus tehdään viimeistään edellisenä päivänä. Nettivarauksissa asiakas voi itse tehdä peruutuksen 24 tuntia ennen hoitoaikaa. Samana päivänä tehdystä peruutuksesta peritään 50 % hoitohinnasta. Peruuttamattomasta varauksesta peritään täysi hoitomaksu.