Ajanvaraus

Hoitovaraukset

Ajanvaraus puhelimitse tai sähköpostitse

Voit kysellä hoitoaikoja puhelimitse arkisin klo 10-11 numerosta 09 555 453. Muina aikoina voit jättää meille soittopyynnön tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@olook.fi.

Varatun hoitoajan peruutus kuluitta, mikäli peruutus tehdään viimeistään edellisenä päivänä. Nettivarauksissa voit itse tehdä peruutuksen 24 tuntia ennen hoitoaikaa. Jos et ole varannut aikaa nettiajanvarauksen kautta, voit peruuttaa sen veloituksetta hoitoa edeltävään iltaan asti ilmoittamalla asiasta sähköpostitse info@olook.fi tai jättämällä puhelimeen vastaajaviestin. Samana päivänä tehdystä peruutuksesta peritään 50% hoitohinnasta. Peruuttamattomasta varauksesta peritään täysi hoitomaksu.

Nettiajanvaraus 24/7

Aloita varaaminen valitsemalla hoitotyyppi. Valitse sen jälleen hoitaja ja itsellesi sopiva hoitoaika. Jätettyäsi yhteystietosi saat sähköpostivahvistuksen ajanvarauksesta ja linkin, jonka avulla voit peruuttaa varauksesi 24 tuntia ennen varattua aikaa. Samana päivänä tehdystä peruutuksesta peritään 50% hoitohinnasta. Jos samana päivänä peruutetulle ajalle ehdimme saada toisen asiakkaan, niin maksua ei peritä. Peruuttamattomasta varauksesta peritään täysi hoitomaksu. Nettiajanvaraus sulkeutuu noin tuntia ennen haluttua hoitoaikaa.

 

Pilates- ja SPS-varaukset

Tästä linkistä jo ilmoittautuneet vakioasiakkaamme voivat hallinnoida viikkotuntejaan. Jos olet vakioryhmäläisemme, sinulle on luotu valmiiksi tili ja saat salasanasi kirjautumalla ed. linkin kautta ja valitsemalla "unohditko salasanasi". Samasta järjestelmästä voi
myös varata Pilateksen ja SPS:n yksilötunteja. Kaikki ryhmä- ja kurssi-ilmoittautumiset tästä.