Ajankohtaista

Nettiajanvaraus 24/7

Nyt voit varata hoitoaikoja kätevästi nettiajanvarauksella.
Ajanvarauspisteemme palvelee myös entiseen tapaan puhelimitse arkisin klo 10-12
p. 09 555 453. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön vastaajaan tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@olook.fi
Varaa aika kropan huoltoon!

Karita Tykän blogipostaus OloOk:n Voice Massagesta

Karita Tykkä kertoo blogissaan, minkä avun hän on saanut OloOk:n Voice Massage -hieronnoista. Loistava teksti avaamaan myös sitä, mitä Voice Massage on ja mihin kaikkiin vaivoihin siitä löytyy helpotus. Pääset lukemaan Karitan blogikirjoituksen tästä.

Kevätkauden 2019 ryhmät

Tutustu kevätkauden 2019 ohjelmaamme:

Kevätkautemme starttaa tammikuun toisella viikolla! Kaikki tunnit pidetään OloOk:n tiloissa Etu-Töölössä, Ainonkatu 4 C (Eduskuntatalon takana). Ryhmät ovat pienryhmiä (Pilateksessa max. 10 henk. ja SPS:ssä max. 8 henk.), joten varaathan ajoissa paikan haluamaasi ryhmään. Ryhmätuntimme toimivat kausiluontoisesti ja sitoudut ilmoittautumaasi ryhmään ostamasi kauden ajaksi. Näin emme joudu perumaan tunteja ja ohjaajamme pystyvät räätälöimään vakioryhmäläisille sopivia tunteja. Voit kuitenkin korvata vakioryhmäsi poissaoloja muilla viikkotunneillamme. 

Uutuutena kevään aikataulusta löydät Laitepilateksen ti klo 17 (Terhi Pursiainen) ja Äijäpilateksen ke klo 19 (Saija Tesolin). Lämpimästi tervetuloa ammattitaitoiseen ohjaukseen Etu-Töölön studiollemme!

Tiedustelut info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautuminen tästä.

Spiraalistabilaation alkeet -workshop to 13.12.2018

Spiraalistabilaation alkeet 
Kurkistus SPS-harjoittelun perusteisiin to 13.12. klo 18-19.30 Hanna Korjuksen opastuksella. Kurssi pidetään OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 40 euroa. Lisätietoa Spiraalistabilaatioharjoittelusta täältä. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset sivun ylälaidasta tai tästä.

Kurssin jälkeen voit halutessasi ilmoittautua mukaan haluamaasi kevätkauden SPS-ryhmään. Julkaisemme kevätaikataulun nettisivuillamme ennen joulua. Voit tulla workshopiin myös ihan vaan tutustumaan SPS-harjoitteluun tai syventämään jo opittua. Lämpimästi tervetuloa!

Niska-hartiaseutu & rentoutus -workshop 19.12.2018

Keveyttä niska-hartiaseutuun ja rentoutta joulunalusaikaan! Tarjolla niska-hartiaseututeemainen workshop ke 19.12. klo 17-18.30 Saija Tesolinin opastuksella. Kurssi pidetään OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 40 euroa. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset sivun ylälaidasta tai tästä.

Lähes jokainen on joskus kokenut niska-hartiaseudun kiputiloja tai kireyksistä johtuvaa särkyä. Hyvinvoiva hartiaseutu helpottaa arjessa toimimista ja liikuntaharjoittelua sekä ennaltaehkäisee kiputiloja ja loukkaantumisia. Workshopissa keskitytään tuen löytämiseen oikeiden lihasten työskentelyn avulla. Vahvistamme lapatukea ja avaamme kireyksiä selän, rintakehän ja niska-hartiaseudun alueilla. Kun löydät tukea ryhtiin ja avausta rintakehään, myös hengittäminen helpottuu!

Workshop antaa mahdollisuuden yksityiskohtaisempaan teemaan keskittymiseen ja soveltuu erinomaiseksi lisäksi säännölliselle (Pilates)harjoittelulle tai kenelle vaan joulunajan hengähdyshetkeksi!

Ota mukaan villasukat loppurentoutusta varten! Sydämellisesti tervetuloa!

Laitepilates-workshop ke 2.1.2019!

Workshop Laitepilateksen kiertoharjoittelusta ke 2.1.2019 klo 17-18.30 OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Ohjaajana Saija Tesolin ja hinta 40 €. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautuminen tästä.

Laitteet toimivat harjoittelussa sekä tukena että vastuksena. Harjoittelu on erittäin tehokasta, mutta se tehdään lempeästi yksilöllisyys huomioiden. Harjoitus pidetään kiertoharjoitteluna ja tunnilla hyödynnetään Reformeria, Reformerin tornipäätyä, jousiseinää, chairia ja pilateskaarta (arkkia) sekä mahdollisesti muita välineitä. Mukaan pienryhmään mahtuu max. 6 henkilöä, joten varaathan paikkasi ajoissa. Workshopin jälkeen voit halutessasi ilmoittautua mukaan jompaan kumpaan kevätkauden Laitekiertoryhmistämme. Lämpimästi tervetuloa testaamaan kiertoharjoittelua ja vahvistumaan!

 

Spiraalistabilaation alkeet -workshop su 2.12.2018

Spiraalistabilaation alkeet 2h
Kurkistus SPS-harjoittelun perusteisiin su 2.12. klo 13-15 Terhi Pursiaisen opastuksella. Kurssi pidetään OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 50 euroa. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset sivun ylälaidasta tai tästä.

Lisätietoa Spiraalistabilaatiosta ja kevään aikataulu täältä. Kurssin jälkeen voit halutessasi ilmoittautua mukaan haluamaasi kevätkauden SPS-ryhmään. Voit tulla workshopiin myös ihan vaan tutustumaan SPS-harjoitteluun tai syventämään jo opittua. Lämpimästi tervetuloa!

Syyskauden 2018 ryhmät

Tutustu syyskauden 2018 ohjelmaamme:

Syyskautemme starttaa syyskuun ensimmäisellä viikolla! Kaikki tunnit pidetään OloOk:n tiloissa Etu-Töölössä, Ainonkatu 4 C (Eduskuntatalon takana). Ryhmät ovat pienryhmiä (Pilateksessa max. 10 henk. ja SPS:ssä max. 8 henk.), joten varaathan paikkasi ajoissa!

Tiedustelut info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautuminen tästä.

Niska-hartiaseutu -workshop

Liikettä, keveyttä ja tukea niska-hartiaseutuun!

Tarjolla niska-hartiaseututeemainen workshop su 28.10. klo 10-12 Saija Tesolinin opastuksella. Kurssi pidetään OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 50 euroa. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset tästä.

Lähes jokainen on joskus kokenut niska-hartiaseudun kiputiloja tai kireyksistä johtuvaa särkyä. Hyvinvoiva hartiaseutu helpottaa arjessa toimimista ja liikuntaharjoittelua sekä ennaltaehkäisee kiputiloja ja loukkaantumisia. Workshopissa keskitytään tuen löytämiseen oikeiden lihasten työskentelyn avulla. Vahvistamme lapatukea ja avaamme kireyksiä selän, rintakehän ja niska-hartiaseudun alueilla. Kun löydät tukea ryhtiin ja avausta rintakehään, myös hengittäminen helpottuu!

Workshop antaa mahdollisuuden yksityiskohtaisempaan teemaan keskittymiseen ja soveltuu erinomaiseksi lisäksi säännölliselle (Pilates)harjoittelulle tai kenelle vaan viikonlopun hengähdykseksi!

Ota mukaan villasukat loppurentoutusta varten! Lämpimästi tervetuloa!

Nyt SPS-kurssit OloOk:ssa

Jos niska-hartiaseutusi jumittaa ja alaselkäsi juilii, tartu tilaisuuteen ja testaa SPS-harjoittelua.

Tehokkaat Spiraalistabilaatio (SPS) -kurssit OloOk:ssa Töölössä. Katso vakiotinnit Spiraalistabilaatio-sivulta ja lyhytkurssi kurssit-sivulta. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038.

Spiraalistabilaatio (SPS) on selän toiminnallisuuden parantamiseen, sen kiputilojen ja sairauksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn kehitetty metodi, joka sopii kaikille iästä ja taustasta riippumatta.

SPS-harjoitukset vahvistavat heikkoja ja vapauttavat kireitä lihaksia ja lihasketjuja. Näin lihastasapaino paranee ja rangan ja nivelten liikkuvuus kasvaa. Rennommat pinnalliset lihakset mahdollistavat toiminnallisten spiraaliketjujen aktivoinnin. Liikkeesi on hallitumpaa, vapaampaa ja vähemmän selkää kuormittavaa.

OloOk Menuetton hierontapalvelut siirtyvät Etu-Töölöön

Loputkin OloOk:n toiminnasta siirtyy 1.6.2018 lähtien saman katon alle Etu-Töölöön (Ainonkatu 4). Kiitämme kaikkia Munkinseutulaisia menneistä vuosista ja toivotamme teidät sydämellisesti tervetulleiksi Etu-Töölöön tutustumaan tarjontaamme ja ihastumaan myös siihen. OloOk:n päätuotteita viihtyisissä 150m2 tiloissa ovat perus- ja erikoishieronnat, Voice Massage, puhe- ja ääniterapia, fysioterapia, osteopatia, Pilates ja Spiraalistabilaatio-harjoittelu. Huom! Kesän aikana Ainonkadulla pidetään lyhytkursseja Pilateksesta ja Spiraalistabilaatio-harjoittelusta. Alkeisryhmiin osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta. Lisätietoa Kurssit-sivulla. 

Valoa ja (liikunnan) iloa kesään!

Spiraalistabilaation alkeet -workshop su 30.9.2018

Spiraalistabilaation alkeet 2h
Kurkistus SPS-harjoittelun perusteisiin su 30.9. klo 12-14 Terhi Pursiaisen opastuksella. Kurssi pidetään OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 50 euroa. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautuminen tästä.

Kurssin jälkeen voit halutessasi ilmoittautua mukaan haluamaasi syyskauden SPS-ryhmään, jolloin laskemme sinulle jäljelle jäävien kertojen mukaan syyskauden hinnan. Syyskauden SPS-ohjelman näet täältä. Voit tulla workshopiin myös ihan vaan tutustumaan SPS-harjoitteluun. Lämpimästi tervetuloa!

Laitepilates-workshop su 23.9.2018

Workshop Laitepilateksen kiertoharjoittelusta su 23.9. klo 10-11.30 OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Ohjaajana Saija Tesolin ja hinta 45 €. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautuminen tästä.

Laitteet toimivat harjoittelussa sekä tukena että vastuksena. Harjoittelu on erittäin tehokasta, mutta se tehdään lempeästi yksilöllisyys huomioiden. Harjoitus pidetään kiertoharjoitteluna ja tunnilla hyödynnetään Reformeria, Reformerin tornipäätyä, jousiseinää, chairia ja pilateskaarta (arkkia) sekä mahdollisesti muita välineitä. Mukaan pienryhmään mahtuu max. 6 henkilöä, joten varaathan paikkasi ajoissa. Lämpimästi tervetuloa testaamaan kiertoharjoittelua ja vahvistumaan!

Pilateksen lyhytkurssi (keskitaso) 27.–30.8.2018

Pilateksen keskitason lyhytkurssi (TÄYNNÄ)
Pilateksen keskitason lyhytkurssi ma 27.8.–to 30.8. OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana), ohjaajana Saija Tesolin. Kurssiaika päivittäin klo 17–18. Hinta 90 euroa. Ilmoittaudu tästä. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038.

Kesän lyhytkurssit ja workshopit

Tervetuloa kevään lyhytkursseille tutustumaan uuteen tai syventämään jo opittua!

Ilmoittautuminen OloOk:n viikonloppukursseille ja workshopeihin Kurssit-sivulla. 

 

Hierontatarjous 70 min / 58 e

Nyt laitetaan keskikesän kunniaksi hierontatarjous tulille! Pitkä 70 minuutin hieronta 58 eurolla (norm. 70,-)
Tarjous on voimassa 25.6.–31.7.2018. Mikäs sen parempaa lomapuuhaa kuin hoitaa ja hemmotella itseään
 – satoi tai paistoi. Voit myös käväistä OloOk:n toimipisteessä (Etu-Töölö Ainonkatu 4) ostamassa tarjoushinnalla
kaverille kesälahjaksi 70 min hierontalahjakortin, jonka voimassaolo päättyy 31.7.2018.

Hieronta-aikoja pääset varaamaan nettiajanvarauksemme kautta vaikka heti: www.olook.fi/ajanvaraus

Pilateksen kesäkurssi 11.–14.6.2018

Pilateksen keskitason kurssi
Pilateksen keskitason lyhytkurssi ma 11.6.–to 14.6. OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana), ohjaajana Saija Tesolin. Kurssiaika päivittäin klo 17–18. Hinta 90 euroa. Ilmoittaudu tästä. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038.

Kevätkauden uudet Pilates- ja SPS-ryhmät

Tutustu kevään liikuntatarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan! Loppukevään uudet, alkavat 5-6 kerran Pilates- ja SPS-ryhmät ovat nyt näkyvillä myös tuntikalenterissamme ja ilmoittautuminen käynnissä:
- Pilates
- Spiraalistabilaatio

  • Pilates-keskitaso ti klo 19, 5 kertaa, alk. 24.4.2018
  • Pilates/SPS-keskitaso ke klo 7.30, 6 kertaa, alk. 25.4.2018
  • Pilates-keskitaso ke klo 18, 6 kertaa, alk. 25.4.2018
  • Spiraalistabilaatio-keskitaso to klo 17, 5 kertaa, alk. 26.4.2018
  • Spiraalistabilaatio-alkeet to klo 18, 5 kertaa, alk. 26.4.2018
  • Aamu-Pilates pe klo 7.30, 5 kertaa, alk. 27.4.2018

lmoittautumiset ja hintatiedustelut koskien jo alkaneita ryhmiä mielellään sähköpostitse info@olook.fi


Lyhyet kurssit Kurssit-sivulla.

Pop-Up-kurssit itselle ja lahjaksi!

Vielä yksi hyvän olon ohjelma vuodenvaihteen tienoille. Paikkana OloOk, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana), ohjaajana Mimmi Koukkari:

Pe 05.01. klo 10.00-11.15 Kehonhuolto & syvärentoutus, hinta 25 €

Ilmoittaudu saman tien tästä linkistä, jotta ehdit mukaan!

Laitepilates-workshop ke 6.6.2018

Laitepilateksen kiertoharjoittelua ke 6.6.2018 klo 17.00–18.30 OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Ohjaajana Saija Tesolin, hinta 30 €. Asiakkaiden toiveista Laitepilateksen kiertoharjoittelu saa ensi syksyn aikataulusta tuntipaikan ja harjoitusmuotoon pääsee nyt tutustumaan ennakkoon workshopin muodossa.

Harjoitus pidetään kiertoharjoitteluna ja tunnilla hyödynnetään Reformeria, Reformerin tornipäätyä, jousiseinää, chairia ja pilateskaarta (arkkia) sekä mahdollisesti muita välineitä. Mukaan pienryhmään mahtuu max. 6 henkilöä, joten varaathan paikkasi ajoissa. Lämpimästi tervetuloa testaamaan kiertoharjoittelua!

Ilmoittaudu tästä. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038.

Pilateksen intensiivikurssit 28.-31.8.2017

Alkeiskurssi
Pilateksen perusteet intensiivikurssina ma 28.8. - to 31.8. OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana), ohjaajana Saija Tesolin. Kurssiaika päivittäin klo 18-19. Hinta 90 euroa. Ilmoittautumiset kurssit-sivun kautta. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038.

Keskitason kurssi
Pilateksen keskitason intensiivikurssi ma 28.8. - to 31.8. OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana), ohjaajana Saija Tesolin. Kurssiaika päivittäin klo 17-18. Hinta 90 euroa. Ilmoittaudu kurssit-sivun kautta. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038.

Pilates alkeet -intensiivikurssi 22.-25.8.

Pilateksen perusteet intensiivikurssina ma 22.8. - to 25.8.2016 OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana), ohjaajana Saija Luukkonen. Kurssiaika päivittäin klo 18-19. Hinta 90 euroa. IImoittaudu kurssit-sivun kautta. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Lisätietoja Pilateksesta, ks. Pilates.

Pilates keskitaso -lyhytkurssi 9.-10.4.2016

Pilates keskitason lyhytkurssi järjestetään la 9.4. - su 10.4. OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana), ohjaajana Saija Luukkonen. Kurssiaika päivittäin klo 12.30-14.00. Hinta 50 euroa. IImoittaudu kurssit-sivun kautta. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038.

Pilates alkeet -lyhytkurssi 9.-10.4.2016

Pilates alkeet -lyhytkurssi järjestetään la 9.4. - su 10.4. OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana), ohjaajana Saija Luukkonen. Kurssiaika päivittäin klo 10-12. Hinta 90 euroa. IImoittaudu kurssit-sivun kautta. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038.

Pilates-alkeet 7 kerran kurssi 8.3.-19.4.

Pilateksen 7 kerran alkeiskurssi OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana) tiistaisin klo 18 välillä 8.3.-19.4.2016. Ohjaajana Henna Korhonen.  Hinta on 140 euroa. IImoittaudu kurssit-sivun kautta. Tiedustelut info@olook.fi & p. 040-7405038. Lisätietoja Pilateksesta, ks. Pilates.

Kesäksi kuntoon kunnonkohotusryhmässä

Tutustu Kunnon startti -ryhmän 3 kuukauden ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan kurssit-sivujemme kautta. Kurssit järjestetään Munkkivuoressa. Sunnuntai-ryhmä aloittaa 31.1., keskiviikko-ryhmä 3.2. Ohjaajana Personal Trainer Satu Vuorjoki.

Painonpudotus - 3 kk:n kurssi

Tartu tilaisuuteen! Tutustu Kurvit kuntoon -painonpudotusryhmän 3 kuukauden ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan kurssit-sivujemme kautta. Kurssit järjestetään Munkkivuoressa. Sunnuntai-ryhmä aloittaa 31.1., keskiviikko-ryhmä 3.2. Ohjaajana Personal Trainer Satu Vuorjoki.

Pilates alkeet -lyhytkurssi 16.-17.1.

Pilates alkeet -lyhytkurssi järjestetään la 16.1. - su 17.1. OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana), ohjaajana Saija Luukkonen. Kurssiaika päivittäin klo 10-12. Hinta 95 euroa. Ilmoittaudu kurssit-sivun kautta. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Lisätietoja Pilateksesta, ks. Pilates.

Pilates alkeet -lyhytkurssi 31.10.-1.11.

Pilates alkeet -lyhytkurssi järjestetään la 31.10. - su 1.11. OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana), ohjaajana Saija Luukkonen. Kurssiaika päivittäin klo 10-12. Hinta 90 euroa. Ilmoittaudu kurssit-sivun kautta. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Lisätietoja Pilateksesta, ks. Pilates.

Tehokurssit: painonhallinta & kunto alk. 23.8.

Keho kuntoon ja paino hallintaan Personal Trainer ja ravintovalmentaja Anna Savilammen ohjaamana!
- Kurvit kuntoon -painonpudotusryhmä
- Kunnon startti -pienryhmävalmennus
Molemmat 3 kuukauden kurssit alkavat 23.8.2015 Munkkivuoressa. Ks. lisätiedot kurssit-sivulta.

Kurvit kuntoon - painonpudotusryhmä

Munkkivuoren ostarin vieressä Menuetossa starttaa pienryhmä, jossa 3 kuukauden aikana karistetaan ylipainoa liikunnan ja ruokavalion avulla. Viiden yhteisen kokoontumisen aiheina ovat:


1. kuntotestaus jakson alussa ja lopussa
2. sisä- ja ulkoliikuntatreenit
3. hyvän ruokavalion perusteet
4. kehonhuolto
5. edistymisen seuranta.

Kokoontumiset: 22.3., 29.3., 19.4., 10.5. ja 7.6. klo 16.30 OloOk:n kuntosalissa,
Huopalahdentie 24 (ulkoliikunta Talin alueella). Max. 6 osallistujaa / ryhmä.
Hinta 290,- Ohjaajana Personal Trainer ja ravintovalmentaja Anna Savilampi.
IIlmoittaudu kurssit-sivumme kautta. Tiedustelut: info@olook.fi & 09 555 453

Kesäksi kuntoon - pienryhmävalmennus

Haluatko kohottaa kuntoasi ja saada samalla katseenkestävän bikinivartalon kesäksi? Jos vastasit kyllä, niin tämä pienryhmävalmennus on juuri sinua varten! Viisi yhteistä tapaamista sisältävät:

1.  kuntotestit jakson alussa ja lopussa
2.  harjoittelun kokonaisohjelmoinnin
3.  tehokkaat treenit kuntosalille
4.  ravinnon optimointia
5.  kehonhuoltoa.

Kokoontumiset: 22.3., 29.3., 19.4., 10.5. ja 7.6. klo 15 OloOk:n kuntosalissa,
Huopalahdentie 24. Max. 6 osallistujaa / ryhmä. Hinta 290,-
Ohjaajana Personal Trainer ja ravintovalmentaja Anna Savilampi.
IIlmoittaudu kurssit-sivumme kautta. Tiedustelut: info@olook.fi & 09 555 453

Pilates- & Yin-joogakurssi 29.11.2014

Pilates- & Yin-joogakurssi lauantaina 29.11.2014 klo 17 - 19 OloOk;n tiloissa (Ainonkatu 4 C). Kurssihinta 50 €. Ilmoittaudu kurssit sivun kautta. Tiedustelut info@olook.fi & p. 040-7405038.Tule avaamaan ja vahvistamaan kehoa pilatesta ja Yin-joogaa yhdistävälle OloOk:n viikonloppukurssille!

Aloitamme kurssin Pilates-harjoitteilla, jotka lisäävät kehon voimaa, kestävyyttä, tasapainoa ja kehotietoisuutta. Huomio on erityisesti kehon syvien lihasten vahvistamisessa. Pikkuhiljaa siirrymme kohti kehoa avaavia, venyttäviä ja rentouttavia Yin-jooga asanoita. Yin-jooga stimuloi kehon sidekudoksia, tyynnyttää hermostoa ja on luonteeltaan kehon ja mielen voimavaroja palauttava harjoitus. Päätämme kurssin loppurentoutukseen.
Kurssin päätteeksi tarjolla on virkistävä ja ravitseva smoothie.

Voice Massage koulutusta OloOk:ssa

 Voice Massage -koulutusVoice Massage -terapeutit hioivat taitojaan OloOk:ssa 12.10.2013. Hoito-otteita kuvassa näyttää Voice Massage -kouluttaja Piia Oikarinen.

Naisten LatinoMix-ilta 9.3.

Tule mukaan naistenpäivän jälkimaininkeihin la 9.3.2013.

Matti Puro
- paikkana OloOk, Ainonkatu 4 C 36, Helsinki
- klo 17-19 tanssia, ohjaajana Matti Puro
- klo 19-21 sauna, juomaa ja pientä purtavaa
- hinta 50 €
- ilmoittaudu kurssit-sivun kautta
- tiedustelut p. 040-7405038.

Laulujoogan tiiviskurssi 26.1.2013

Hanna Marshin laulujoogan tiiviskurssi la 26.1.2013 OloOk:n tiloissa Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana).
- klo 12-15.30, hinta 45 euroa
- klo 13-15.30, hinta 30 euroa
Huom! Ilmoittautumiset suoraan Hanna Marshille: laulujooga@gmail.com tai p. 045-341 0341

Uusi Pilates-laite

OloOk:n lajivalikoimaan kuuluu nyt myös laiteavusteinen Pilates. Saimme ensimmäisenä Suomessa käyttöömme uudistetun Allegro 2 Reformerin. Laitteen ja hyvän ohjauksen avulla voit joko aloittaa Pilates-harjoittelun tai päästä laitteen avulla uudelle tekemisen tasolle. Katso laitetta esittelevä video Facebook-sivuiltamme.  Lisätietoja Pilateksesta, ks. Pilates.

Spiraalistabilaation alkeet -workshop su 2.12.2018

Spiraalistabilaation alkeet 2h
Kurkistus SPS-harjoittelun perusteisiin su 2.12. klo 13-15 Terhi Pursiaisen opastuksella. Kurssi pidetään OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 50 euroa. Lisätietoa Spiraalistabilaatioharjoittelusta sekä kevään aikataulu täällä. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset sivun ylälaidasta tai tästä.

Kurssin jälkeen voit halutessasi ilmoittautua mukaan haluamaasi kevätkauden SPS-ryhmään. Voit tulla workshopiin myös ihan vaan tutustumaan SPS-harjoitteluun tai syventämään jo opittua. Lämpimästi tervetuloa!