Ajankohtaista

Nettiajanvaraus 24/7

Huom! Heinäkuussa meillä ei ole puhelinpäivystystä, mutta voit jättää viestin vastaajaan (09 555453) tai lähettää sähköpostiviestin: info@olook.fi

HOITOAJAT: Nyt voit varata hoitoaikoja kätevästi nettiajanvarauksella.
Ajanvarauspisteemme palvelee myös puhelimitse arkisin klo 10-11
p. 09 555 453. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön vastaajaan tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@olook.fi

PILATES- JA SPS-AJAT: Pilates- ja SPS-ryhmäläistemme ajanvaraus on siirtynyt tänne. Samasta järjestelmästä saat myös varattua yksityis- ja paritunteja. Voit kysellä toiminnastamme tarvittaessa lisää sähköpostitse info@olook.fi.

Lämpimästi tervetuloa kropan huoltoon!

Koronainfo

Hei asiakkaamme!

Seuraamme koronavirusta koskevia valtakunnallisia linjauksia ja reagoimme tilanteen muutoksiin tarvittavin keinoin. Panostamme erityisellä huolella kaikkien tilojemme, pintojen ja varusteiden perusteelliseen desinfiointiin. Käytämme hoitojen yhteydessä tarvittavia suojavarusteita.

Tässä muistilista asiakkaillemme:

♥Peru hoitosi peruutusaikojemme puitteissa jos olosi ei ole TÄYSIN terve
♥Huolehdi käsihygieniasta erityisen tarkasti
♥Mikäli olet juuri matkustanut, lähipiirissäsi on tartunnan saanut tai kuulut riskiryhmään, ethän tule tiloihimme ollenkaan
♥Seuraa ja noudata viranomaisten ohjeita (www.thl.fi)

♥Toivomme, että otat muut huomioon käyttämällä tiloissamme hengityssuojainta

Teemme kaikkemme turvallisuuden ja siisteyden takaamiseksi ja tiedotamme mahdollisista muutoksista www.olook.fi, OloOk:n somessa ja sähköpostitse tilanteen mukaan. 

Yst. OloOk:n väki

Syyskauden Pilates- ja SPS-ryhmät

On aika ilmoittautua syyskauden Pilates- ja SPS-ryhmiin. Tuntivalikoimaamme löydät täältä:

Ilmoittautuminen ryhmiin käy kätevästi varausjärjestelmämme Digitalbookerin kautta: https://www.varaaheti.fi/olook/fi.  Mene tuntinäkymässä syyskuun ensimmäiselle viikolle, ja varaa paikka haluamaasi ryhmään (varaat samalla koko syyskauden). Voit maksaa kauden joko saman tien tai vain ilmoittautua ja maksaa kautesi tuntien yhteydessä. 

Pilates- ja SPS-ryhmätuntimme toimivat kausiluontoisesti. Ilmoittautuminen kausiryhmiin tapahtuu varaamalla paikka kauden ensimmäiselle tunnille. Sitoudut näin ilmoittautumaasi vakioryhmään koko ostamasi kauden ajaksi. Voit korvata poissaolojasi muilla viikkotunneillamme (poikkeuksena laitepilates ja lyhyet intensiivikurssit) kautesi pituuden puitteissa, kun teet tuntiperuutuksen viimeistään 10 h ennen vakiotuntisi alkua. Epäselvissä tapauksissa ota aina heti yhteys p. 040-7405038 & info@olook.fi

Osallistumismaksut peritään ryhmiin ilmoittautumisen perusteella. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta 7 vrk ennen jakson alkua. Muussa tapauksessa maksu peritään kokonaisuudessaan. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. 

Tsemppiä syyskauteen!

Kevätkauden 2020 ryhmät

Tutustu kevätkauden 2020 ohjelmaamme:

Kevätkautemme starttaa tammikuun toisella viikolla eli 7.1.2020 alkaen. Kaikki tunnit pidetään OloOk:n tiloissa Etu-Töölössä, Ainonkatu 4 C (Eduskuntatalon takana). Ryhmät ovat pienryhmiä (Pilateksessa max. 10 henk. ja SPS:ssä max. 8 henk.), joten varaathan ajoissa paikan haluamaasi ryhmään. Ryhmätuntimme toimivat kausiluontoisesti ja sitoudut ilmoittautumaasi ryhmään ostamasi kauden ajaksi. Näin emme joudu perumaan tunteja ja ohjaajamme pystyvät räätälöimään vakioryhmäläisille sopivia tunteja. Voit kuitenkin korvata vakioryhmäsi poissaoloja muilla viikkotunneillamme. Voit myös tulla kokeilemaan haluamaasi ryhmään kesken kauden 25 euron kertamaksulla ja jos haluat jatkaa, laskemme sinulle hinnan loppukaudesta jäljellä olevien kertojen perusteella. 

Löydät ajankohtaiset workshopit ja lyhytkurssit Kurssit-sivulta tai Facebook-tapahtumistamme. Lämpimästi tervetuloa ammattitaitoiseen ohjaukseen Etu-Töölön studiollemme!

Tiedustelut info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautuminen tästä.

Kesän 2020 kurssit

Ilmoittautuminen kesän kursseille on alkanut!

 • SPS-keskitaso (ONLINE),  torstaisin 3x klo 17-18, 25.6.-9.7.2020, Terhi Pursiainen, 40e 
 • Niska-hartiaseudun teemaworkshop (ONLINE), la 27.6. klo 10-12, Saija Tesolin, 30e 
 • Pilateksen alkeisintensiivikurssi (AINONKATU) 4x klo 17-18, Saija Tesolin, 3.8.-6.8.2020, 90e 
 • Pilateksen keskitasointensiivikurssi (AINONKATU) 4x klo 18-19, Saija Tesolin, 3.8.-6.8.2020, 90e

Näin pääset mukaan kursseille:

1) Kirjaudu varausjärjestelmäämme Digitalbookeriin: https://www.varaaheti.fi/olook/fi. Jos olet viime vuoden tai tämän vuoden ryhmäasiakkaana meille jo tuttu, sinulla on siellä jo valmiina tili.

2) Ilmoittaudu kurssille maksamalla valitsemasi kurssi Digitalbookerissa.

3) Kun olet maksanut kurssin, saat ONLINE-kurssin ollessa kyseessä sähköpostiisi linkin Zoomiin ennen tunnin alkua. Lataathan Zoomin hyvissä ajoin koneellesi/laitteellesi (App Storesta, Google Playsta tai osoitteesta www.zoom.us)

Periaatteet:

 • Voit ostaa vain kokonaisen kurssin, et yksittäisiä kertoja 
 •  Et voi yhdistellä eri kurssien kertoja, vaan jokainen pysyy valitsemallaan kurssilla 
 •  Korvaus-/peruutusmahdollisuuksia ei valitettavasti ole ONLINE-kursseilla 

Lämpimästi tervetuloa kesän treeneihin kanssamme!

ONLINE-kurssit

Hyvää oloa myös etänä! Pian pääset treenaamaan OloOk:sta tuttujen ohjaajien ONLINE-kursseille. Kaikki kurssit kestävät 7 kertaa ja kurssihinta per kurssi on 95 euroa. Kurssit starttaavat vapun jälkeisellä viikolla seuraavasti:

 • Maanantaisin 7x klo 17, Pilates & SPS, Henna Korhonen, 4.5.-15.6.2020, 95e 
 • Tiistaisin 7x klo 16.30, Pilates & Venyttely, Terhi Pursiainen, 5.5.-16.6.2020, 95e 
 • Keskiviikkoisin 7x klo 17.30, Pilates, Saija Tesolin, 6.5.-17.6.2020, 95e 

Näin pääset Zoom-etäyhteydellä toteutettaville kursseille:

1) Kirjaudu varausjärjestelmäämme Digitalbookeriin: https://www.varaaheti.fi/olook/fi . Jos olet viime vuoden tai tämä vuoden ryhmäasiakkaana meille jo tuttu, sinulla on siellä jo valmiina tili.

2) Ilmoittaudu kurssille maksamalla valitsemasi ONLINE-kurssi Digitalbookerissa.

3) Kun olet maksanut kurssin, saat sähköpostiisi linkin Zoomiin viikoittain ennen tunnin alkua. Lataathan Zoomin hyvissä ajoin koneellesi/laitteellesi (App Storesta, Google Playsta tai osoitteesta www.zoom.us)

Periaatteet:

 • Voit ostaa vain kokonaisen kurssin, et yksittäisiä kertoja 
 •  Et voi yhdistellä eri kurssien kertoja, vaan jokainen pysyy valitsemallaan kurssilla 
 •  Korvaus-/peruutusmahdollisuuksia ei valitettavasti ole ONLINE-kursseilla 

Voit vinkata kursseista myös kavereillesi. Lämpimästi tervetuloa kevään ONLINE-treeneihin kanssamme!

Kevään Footbic-workshopit

EDIT: KAIKKI RYMÄTUNNIT JA WORKSHOPIT KEVÄÄLTÄ 2020 ON VALITETTAVASTI PERUTTU KORONAVIRUKSESTA JOHTUEN. INFOAMME MYÖHEMMIN MAHDOLLISISTA ONLINE-KURSSEISTA.

 

 • la 14.3. klo 14-15:30, ohjaajana Pilates-, jooga- ja Footbic-ohjaaja Mimmi Koukkari
 • la 18.4. klo 11-12:30, ohjaajana fysioterapeutti ja Spiraalistabilaatio- sekä Footbic-ohjaaja Laura Nuutinen
 

Molemmat workshopit pidetään Etu-Töölössä, OloOk:n tunnelmallisissa tiloissa ( Ainonkatu 4 C 36) ja kurssihinta on 75 € (sisältää 39 € arvoisen pallo- ja kotiharjoitepaketin). Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset tästä.

Jalkaterä toimii ensimmäisenä iskunvaimentimena aina, kun seisoimme, kävelemme ja juoksemme. Tai ainakin sen pitäisi toimia. Kovilla alustoilla, liian vaimennetuilla tai muuten epäsopivilla kengillä kulkeminen saattaa uinauttaa jalkaterämme, eivätkä ne enää toimi luonnollisesti. Niiden jousto, liikkuvuus ja voima heikkenevät. Tämä voi johtaa erilaisiin kiputiloihin ja vaivoihin esim. kantakalvon tulehdukseen, vaivaisenluun muodostumiseen, liikavarpaisiin tai jalkaterän ja nilkan virheasentoihin.

Ongelmat eivät usein jää paikallisiksi vaan ne kantautuvat liikeketjussa ylöspäin: polviin, lonkkiin, alaselkään tai jopa niska-hartiaseudulle saakka. Footbicin avulla näitä vaivoja voidaan ennaltaehkäistä ja hoitaa. Hauskojen ja helppojen harjoitteiden avulla palautat jouston askeliisi ja parannat jopa tasapainoasi. Footbic-harjoittelusta hyötyvät kaikenikäiset ja -tasoiset liikkujat.

Lämpimästi tervetuloa!

Hyvän olon lahjakortit!

Lämpimästi tervetuloa Ainonkadulle lahjakorttiostoksille ke 23.12.2020 saakka (arkisin klo 10–11). Sen jälkeen hiljennymme joulun viettoon, mutta voit edelleen ostaa nettilahjakorttejamme Klik card -palvelun kautta – vaikka vielä jouluaattona.  Näet vapaat hieronta-aikamme nettiajanvarauksesta. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse info@olook.fi tai puhelimitse (arkisin klo 10–11), niin palaamme asiaan joululomiemme jälkeen. 

Kiitos asiakkaillemme menneestä vuodesta ja oikein rentouttavaa joulun aikaa!

Yst. OloOk:n väki

Spiraalistabilaation alkeisworkshop su 5.4.20


Kurkistus SPS-harjoittelun perusteisiin su 5.4. klo 18-20 Terhi Pursiaisen opastuksella. Kurssi pidetään OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 50 euroa. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset tästä.

Lisätietoa Spiraalistabilaatiosta ja kevään aikataulu täältä. Workshopin jälkeen voit halutessasi ilmoittautua mukaan haluamaasi kevätkauden SPS-ryhmään ja laskemme sinulle hinnan jäljellä olevien kertojen mukaan. Voit tulla lyhytkurssille myös ihan vaan tutustumaan SPS-harjoitteluun tai syventämään jo opittua. Lämpimästi tervetuloa!

Spiraalistabilaation alkeisworkshopit

Pidämme alkuvuodesta kaksi workshopia SPS-harjoittelun perusteista su 12.1. klo 14:45-16:45 ja su 9.2. klo 14:45-16:45. Ohjaajana Terhi Pursiainen. Kurssit ovat toisistaan erillisiä ja ne pidetään OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 50 euroa. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset tästä.

Lisätietoa Spiraalistabilaatiosta täältä. Kurssin jälkeen voit halutessasi ilmoittautua mukaan haluamaasi kevätkauden SPS-ryhmään. Voit tulla workshopiin myös ihan vaan tutustumaan SPS-harjoitteluun tai syventämään jo opittua. Lämpimästi tervetuloa!

Somaattisen venyttelyn kurssi 3x

Tervetuloa somaattisen venyttelyn kolmen kerran kurssille alkuvuodesta! Kurssikerrat: su 19.1./26.1./2.2.2020. Kurssikerrat ovat aina sunnuntaisin klo 17-18. Ohjaajana Terhi Pursiainen. Kurssi pidetään OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 70 euroa. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset tästä.

Somaattinen venyttely -tunnilla hoidat kehoasi monipuolisesti. Kurssilla tehdään kehoa avaavia ja niveliä joustattavia harjoituksia sekä rauhallisia ja rentouttavia lihasvenytyksiä. Tavoite on lisätä lihasten elastisuutta ja kokonaisvaltaisesti kehon liikkuvuutta, kehittää kehontuntemusta ja ylläpitää hyvinvointia. Venyttely ja liikkuvuuden harjoittelu vaativat rentoutumista, pinnallisten lihasten jännityksen poispudottamista ja syvien lihasten tukea. Kurssi on pehmeä ja tempoltaan rauhallinen, mutta sisältää myös hieman dynaamisempia, kehon keskustaa sekä kehoa ojentavien lihasryhmiä aktivoivia harjoituksia sekä aktiivisia venytyksiä. Harjoittelussa hyödynnetään erilaisia pienvälineitä, joiden avulla linjataan ja tuetaan liikettä sekä käsitellään pehmeästi kireitä pisteitä. Harjoitukset tehdään somaattisen harjoittelun periaatteiden mukaisesti tarkasti ja omaa kehoa kuunnellen. Liikkeissä huomioidaan asiakkaat yksilöllisesti, joten tunnit sopivat kaikille. Lämpimästi tervetuloa!

Uusi varausjärjestelmä Pilates- ja SPS-asiakkaillemme

Tästä linkistä jo ilmoittautuneet vakioasiakkaamme voivat hallinnoida viikkotuntejaan. Jos olet vakioryhmäläisemme, sinulle on luotu valmiiksi tili ja saat salasanasi ed. linkin kautta kirjautumissivulta valitsemalla "unohditko salasanasi". Kun peruutat ryhmäpaikkasi 10 h ennen tunnin alkua, olet oikeutettu korvaustuntiin ostamasi kurssin pituuden puitteissa. Voit aina myös hallinnoida peruutus- ja korvauskertojasi sähköpostitse info@olook.fi. Samasta varausjärjestelmästä voit myös varata Pilateksen ja SPS:n yksilötunteja. Kaikki ryhmä- ja kurssi-ilmoittautumiset totuttuun tapaan tästä.

Uusi asiakas, otathan yhteyttä info@olook.fi tai 09-555453, niin voimme sopia tutustumiskäynnistä kesken kauden ja laskea sinulle hinnan jäljellä olevien kertojen mukaan. Lämpimästi tervetuloa viihtyisälle studiollemme huippuohjaukseen!

Lyhytkursseja tarjolla lokakuun sunnuntai-illoissa!

Tanssin ja Pilateksen taikaa (klo 17-18) sekä yin-joogan rauhaa (klo 18-19) tarjolla lokakuun sunnuntai-illoissa 6.10./13.10./20.10./27.10.2019 OloOk:ssa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Voit tulla mukaan vaikka ensimmäinen kerta olisikin jo jäänyt välistä, jollon laskemme sinulle hinnan 3 kerran mukaan. Molemmilla kursseilla ohjaajana Saija Tesolin ja kurssihinta 90 € / kurssi. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautuminen tästä.

Tanssi & Pilates -kurssilla nautitaan virtaavasta liikkestä jazz- ja nykytanssiin pohjautuvien liikesarjojen muodossa. Tunti rakentuu tanssi-, Pilates- ja venyttelyosuuksista ja "voitelee" koko kroppaa, erityisesti selkärankaa. Et tarvitse tanssitaustaa osallistuaksesi. Yin-jooga on kehoa ja mieltä rauhoittava ja avaava harjoitusmuoto. Tunnilla tehdään lempeästi venyttäviä ja rentouttavia Yin-jooga-asanoita tietoisesti hengittäen ja painovoimalle antautuen. Yin-jooga stimuloi kehon sidekudoksia, tyynnyttää hermostoa ja on luonteeltaan kehon ja mielen voimavaroja palauttava harjoitus. Päätämme kurssin loppurentoutukseen.

Lämpimästi tervetuloa jorstsuihin ja/tai yin-joogaan viettämään kroppaa huoltavaa ja vapauttavaa sunnuntai-iltaa!

 

Syksyn Pilatesintensiivit 26.8.-29.8.19

Alkeiskurssi
Pilateksen perusteet intensiivikurssina ma 26.8.-to 29.8. OloOk:ssa (Ainonkatu 4 C 36, Eduskuntatalon takana), ohjaajana Saija Tesolin. Kurssiaika päivittäin klo 18-19. Hinta 90 euroa. Lisätietoa Pilatesharjoittelusta tästä. Ilmoittautumiset tästä. Tämä kurssi on mainio ponnahduslauta syyskauden ryhmiä ajatellen! Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038.

Keskitason kurssi
Pilateksen keskitason intensiivikurssi ma 26.8.-to 29.8. OloOk:ssa (Ainonkatu 4 C 36, Eduskuntatalon takana), ohjaajana Saija Tesolin. Kurssiaika päivittäin klo 17-18. Hinta 90 euroa. Ilmoittautumiset tästä. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038.

Lämpimästi tervetuloa pienryhmiimme vahvistamaan kehoa huippuohjauksessa!

Loppukevään 5 x Pilates- ja SPS-lisäryhmät

Kevätkautemme (15 kertaa) loppuu huhtikuun puolessa välissä. Jos haluat kuitenkin jatkaa ryhmissämme pidemmälle kevääseen, niin hätä ei ole tämän näköinen - perustamme loppukevääksi vielä muutaman 5 kerran Pilates- ja SPS-lisäryhmän. Näihin loppukevään lisäryhmiin ovat sekä tutut vakiasiakkaamme että uudet asiakkaat sydämellisesti tervetulleita. Huomaathan, että lisäryhmät ovat kaudesta erillisiä eikä niissä voi valitettavasti enää korvailla mahdollisia alkukauden rästikertoja.  Jos tulet ensimmäistä kertaa uuden lajin pariin, suosittelemme ennen ryhmiin osallistumista yksityis-/parituntia tai alkeisworkshopia Pilateksesta/SPS:stä. Lisäryhmiin ilmoittautuminen tästä. 

 • SPS-keskitaso ma klo 17, Laura K, 5 kertaa, 100 €, 29.4.-27.5.2019
 • Pilates-keskitaso ti klo 19, Terhi P, 5 kertaa, 100 €, 23.4.-21.5.2019
 • Pilates/SPS-keskitaso ke klo 7.30, Hanna K, 5 kertaa, 100 €, 24.4.-.29.5.2019 (huom vappu välissä)
 • Laitepilates-keskitaso, ke klo 16, Saija T, 5 kertaa, 24.4.-29.5.2019 (huom vappu välissä)
 • Pilates-keskitaso ke klo 17, Saija T, 5 kertaa, 100 €, 24.4.-29.5.2019 (huom vappu välissä)
 • Pilates-keskitaso ke klo 18, Saija T, 5 kertaa, 100 €, 24.4.-29.5.2019 (huom vappu välissä)
 • Äijäpilates ke klo 19, Saija T, 5 kertaa, 100 €, 24.4.-29.5.2019 (huom vappu välissä)
 • SPS-keskitaso to klo 19, Terhi P, 5 kertaa, 100 €, 25.4.-23.5.2019
 • Pilates pe klo 7.30, Saija T, 5 kertaa, 100 €, 3.5.-31.5.2019 

Lisätiedot ryhmistä ovat näkyvillä myös tuntikalenterissamme:

- Pilates
- Spiraalistabilaatio 

llmoittautumiset ja hintatiedustelut koskien jo alkaneita ryhmiä mielellään sähköpostitse info@olook.fi


Lyhyemmät Workshopit ja kurssit Kurssit-sivulla.

Spiraalistabilaation alkeet -workshop ke 12.6.19

Kurkistus SPS-harjoittelun perusteisiin ke 12.6. klo 17-19 Terhi Pursiaisen opastuksella. Kurssi pidetään OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 50 euroa. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset sivun ylälaidasta tai tästä.

Lisätietoa Spiraalistabilaatioharjoittelusta ja syksyn 2019 aikataulu täältä. Kurssin jälkeen voit halutessasi ilmoittautua mukaan haluamaasi syyskauden SPS-ryhmään. Voit tulla workshopiin myös ihan vaan tutustumaan SPS-harjoitteluun tai syventämään jo opittua. Lämpimästi tervetuloa!

Pilateksen kesäintensiivikurssit 3.-6.6.19

Alkeiskurssi
Pilateksen perusteet intensiivikurssina ma 3.6.-ke 5.6. OloOk:ssa (Ainonkatu 4 C 36, Eduskuntatalon takana), ohjaajana Saija Tesolin. Kurssiaika päivittäin klo 18-19. Hinta 70 euroa. Lisätietoa Pilatesharjoittelusta tästä. Ilmoittautumiset tästä. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038.

Keskitason kurssi
Pilateksen keskitason intensiivikurssi ma 3.6.-to 6.6. OloOk:ssa (Ainonkatu 4 C 36, Eduskuntatalon takana), ohjaajana Saija Tesolin. Kurssiaika päivittäin klo 17-18. Hinta 90 euroa. Ilmoittautumiset tästä. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038.

Footbic-workshop la 11.5.19

Keveyttä askeliin Footbicin avulla! Tervetuloa Footbic-workshopiin la 11.5. klo 15-16:30 Etu-Töölöön, OloOk:n tiloihin ( Ainonkatu 4 C 36). Ohjaajana fysioterapeutti ja Footbic-ohjaaja Laura Kasper ja kurssihinta 75 € (sisältää 39 € arvoisen pallo- ja kotiharjoitepaketin). Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautuminen tästä 

Jalkaterä toimii ensimmäisenä iskunvaimentimena aina, kun seisoimme, kävelemme ja juoksemme. Tai ainakin sen pitäisi toimia. Kovilla alustoilla, liian vaimennetuilla tai muuten epäsopivilla kengillä kulkeminen saattaa uinauttaa jalkaterämme, eivätkä ne enää toimi luonnollisesti. Niiden jousto, liikkuvuus ja voima heikkenevät. Tämä voi johtaa erilaisiin kiputiloihin ja vaivoihin esim. kantakalvon tulehdukseen, vaivaisenluun muodostumiseen, liikavarpaisiin tai jalkaterän ja nilkan virheasentoihin.

Ongelmat eivät usein jää paikallisiksi vaan ne kantautuvat liikeketjussa ylöspäin: polviin, lonkkiin, alaselkään tai jopa niska-hartiaseudulle saakka. Footbicin avulla näitä vaivoja voidaan ennaltaehkäistä ja hoitaa. Hauskojen ja helppojen harjoitteiden avulla palautat jouston askeliisi ja parannat jopa tasapainoasi. Footbic-harjoittelusta hyötyvät kaikenikäiset ja -tasoiset liikkujat.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Spiraalistabilaation alkeet -workshop la 27.4.19


Kurkistus SPS-harjoittelun perusteisiin la 27.4. klo 10-12 Terhi Pursiaisen opastuksella. Kurssi pidetään OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 50 euroa. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset tästä.

Lisätietoa Spiraalistabilaatiosta ja kevään aikataulu täältä. Kurssin jälkeen voit halutessasi ilmoittautua mukaan haluamaasi viiden kerran loppukevään SPS-ryhmään. Voit tulla workshopiin myös ihan vaan tutustumaan SPS-harjoitteluun tai syventämään jo opittua.

Lämpimästi tervetuloa!

Tanssi & Pilates -workshop su 28.4.19

Tanssin ja Pilateksen taikaa tarjolla su 28.4.2019 klo 17-18.30 OloOk:ssa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Ohjaajana Saija Tesolin ja hinta 40 €. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautuminen tästä.

Työpajassa nautitaan virtaavasta liikkestä jazz- ja nykytanssiin pohjautuvien liikesarjojen muodossa. Tunti rakentuu tanssi-, Pilates- ja venyttelyosuuksista. Et tarvitse tanssitaustaa osallistuaksesi. Lämpimästi tervetuloa mukaan viettämään kroppaa huoltavaa ja vapauttavaa sunnuntai-iltaa!

 

Kolmen kerran SPS-alkeet -kurssi alk. 4.4.19


Kurkistus Spiraalistabilaatio-harjoittelun perusteisiin kolmena peräkkäisenä torstaina 4.4./ 11.4./ 18.4. klo 18-19 Hanna Korjuksen opastuksella. Kurssi pidetään OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 70 euroa. Lisätietoa Spiraalistabilaatio-harjoittelusta täältä. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset sivun ylälaidasta tai tästä.

Lämpimästi tervetuloa!

Kevätkauden 2019 ryhmät

Tutustu kevätkauden 2019 ohjelmaamme:

Kevätkautemme starttaa tammikuun toisella viikolla eli 7.-11.1.2019 välillä! Kaikki tunnit pidetään OloOk:n tiloissa Etu-Töölössä, Ainonkatu 4 C (Eduskuntatalon takana). Ryhmät ovat pienryhmiä (Pilateksessa max. 10 henk. ja SPS:ssä max. 8 henk.), joten varaathan ajoissa paikan haluamaasi ryhmään. Ryhmätuntimme toimivat kausiluontoisesti ja sitoudut ilmoittautumaasi ryhmään ostamasi kauden ajaksi. Näin emme joudu perumaan tunteja ja ohjaajamme pystyvät räätälöimään vakioryhmäläisille sopivia tunteja. Voit kuitenkin korvata vakioryhmäsi poissaoloja muilla viikkotunneillamme. 

Uutuutena kevään aikataulusta löydät Laitepilateksen ti klo 17 (Terhi Pursiainen) ja Äijäpilateksen ke klo 19 (Saija Tesolin). Lämpimästi tervetuloa ammattitaitoiseen ohjaukseen Etu-Töölön studiollemme!

Tiedustelut info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautuminen tästä.

Laitepilates-workshop ke 2.1.2019

Workshop Laitepilateksen kiertoharjoittelusta ke 2.1.2019 klo 17-18.30 OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Ohjaajana Saija Tesolin ja hinta 40 €. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautuminen tästä.

Laitteet toimivat harjoittelussa sekä tukena että vastuksena. Harjoittelu on erittäin tehokasta, mutta se tehdään lempeästi yksilöllisyys huomioiden. Harjoitus pidetään kiertoharjoitteluna ja tunnilla hyödynnetään Reformeria, Reformerin tornipäätyä, jousiseinää, chairia ja pilateskaarta (arkkia) sekä mahdollisesti muita välineitä. Mukaan pienryhmään mahtuu max. 6 henkilöä, joten varaathan paikkasi ajoissa. Workshopin jälkeen voit halutessasi ilmoittautua mukaan jompaan kumpaan kevätkauden Laitekiertoryhmistämme. Lämpimästi tervetuloa testaamaan kiertoharjoittelua ja vahvistumaan!

 

Rentouttavaa joulun aikaa!

Lämpimästi tervetuloa Ainonkadulle lahjakorttiostoksille vielä pe 21.12.2018 klo 12.00 saakka. Sen jälkeen hiljennymme joulun viettoon ja pääset ostamaan nettilahjakorttejamme Klik card -palvelun kautta. Näet vapaat hieronta-aikamme nettiajanvarauksesta. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse info@olook.fi tai puhelimitse 09-555453, niin palaamme asiaan 27.12. lähtien. 

Kiitos asiakkaillemme menneestä vuodesta ja oikein rentouttavaa joulun aikaa!

Yst. OloOk:n väki

Niska-hartiaseutu & rentoutus -workshop 19.12.2018

Keveyttä niska-hartiaseutuun ja rentoutta joulunalusaikaan! Tarjolla niska-hartiaseututeemainen workshop ke 19.12. klo 17-18.30 Saija Tesolinin opastuksella. Kurssi pidetään OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 40 euroa. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset sivun ylälaidasta tai tästä.

Lähes jokainen on joskus kokenut niska-hartiaseudun kiputiloja tai kireyksistä johtuvaa särkyä. Hyvinvoiva hartiaseutu helpottaa arjessa toimimista ja liikuntaharjoittelua sekä ennaltaehkäisee kiputiloja ja loukkaantumisia. Workshopissa keskitytään tuen löytämiseen oikeiden lihasten työskentelyn avulla. Vahvistamme lapatukea ja avaamme kireyksiä selän, rintakehän ja niska-hartiaseudun alueilla. Kun löydät tukea ryhtiin ja avausta rintakehään, myös hengittäminen helpottuu!

Workshop antaa mahdollisuuden yksityiskohtaisempaan teemaan keskittymiseen ja soveltuu erinomaiseksi lisäksi säännölliselle (Pilates)harjoittelulle tai kenelle vaan joulunajan hengähdyshetkeksi!

Ota mukaan villasukat loppurentoutusta varten! Sydämellisesti tervetuloa!

Spiraalistabilaation alkeet -workshop to 13.12.2018

Spiraalistabilaation alkeet 
Kurkistus SPS-harjoittelun perusteisiin to 13.12. klo 18-19.30 Hanna Korjuksen opastuksella. Kurssi pidetään OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 40 euroa. Lisätietoa Spiraalistabilaatioharjoittelusta täältä. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset sivun ylälaidasta tai tästä.

Kurssin jälkeen voit halutessasi ilmoittautua mukaan haluamaasi kevätkauden SPS-ryhmään. Julkaisemme kevätaikataulun nettisivuillamme ennen joulua. Voit tulla workshopiin myös ihan vaan tutustumaan SPS-harjoitteluun tai syventämään jo opittua. Lämpimästi tervetuloa!

Niska-hartiaseutu -workshop

Liikettä, keveyttä ja tukea niska-hartiaseutuun!

Tarjolla niska-hartiaseututeemainen workshop su 28.10. klo 10-12 Saija Tesolinin opastuksella. Kurssi pidetään OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 50 euroa. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautumiset tästä.

Lähes jokainen on joskus kokenut niska-hartiaseudun kiputiloja tai kireyksistä johtuvaa särkyä. Hyvinvoiva hartiaseutu helpottaa arjessa toimimista ja liikuntaharjoittelua sekä ennaltaehkäisee kiputiloja ja loukkaantumisia. Workshopissa keskitytään tuen löytämiseen oikeiden lihasten työskentelyn avulla. Vahvistamme lapatukea ja avaamme kireyksiä selän, rintakehän ja niska-hartiaseudun alueilla. Kun löydät tukea ryhtiin ja avausta rintakehään, myös hengittäminen helpottuu!

Workshop antaa mahdollisuuden yksityiskohtaisempaan teemaan keskittymiseen ja soveltuu erinomaiseksi lisäksi säännölliselle (Pilates)harjoittelulle tai kenelle vaan viikonlopun hengähdykseksi!

Ota mukaan villasukat loppurentoutusta varten! Lämpimästi tervetuloa!

OloOk Menuetton hierontapalvelut siirtyvät Etu-Töölöön

Loputkin OloOk:n toiminnasta siirtyy 1.6.2018 lähtien saman katon alle Etu-Töölöön (Ainonkatu 4). Kiitämme kaikkia Munkinseutulaisia menneistä vuosista ja toivotamme teidät sydämellisesti tervetulleiksi Etu-Töölöön tutustumaan tarjontaamme ja ihastumaan myös siihen. OloOk:n päätuotteita viihtyisissä 150m2 tiloissa ovat perus- ja erikoishieronnat, Voice Massage, puhe- ja ääniterapia, fysioterapia, osteopatia, Pilates ja Spiraalistabilaatio-harjoittelu. Huom! Kesän aikana Ainonkadulla pidetään lyhytkursseja Pilateksesta ja Spiraalistabilaatio-harjoittelusta. Alkeisryhmiin osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta. Lisätietoa Kurssit-sivulla. 

Valoa ja (liikunnan) iloa kesään!

Spiraalistabilaation alkeet -workshop su 30.9.2018

Spiraalistabilaation alkeet 2h
Kurkistus SPS-harjoittelun perusteisiin su 30.9. klo 12-14 Terhi Pursiaisen opastuksella. Kurssi pidetään OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Hinta 50 euroa. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautuminen tästä.

Kurssin jälkeen voit halutessasi ilmoittautua mukaan haluamaasi syyskauden SPS-ryhmään, jolloin laskemme sinulle jäljelle jäävien kertojen mukaan syyskauden hinnan. Syyskauden SPS-ohjelman näet täältä. Voit tulla workshopiin myös ihan vaan tutustumaan SPS-harjoitteluun. Lämpimästi tervetuloa!

Laitepilates-workshop su 23.9.2018

Workshop Laitepilateksen kiertoharjoittelusta su 23.9. klo 10-11.30 OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Ohjaajana Saija Tesolin ja hinta 45 €. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Ilmoittautuminen tästä.

Laitteet toimivat harjoittelussa sekä tukena että vastuksena. Harjoittelu on erittäin tehokasta, mutta se tehdään lempeästi yksilöllisyys huomioiden. Harjoitus pidetään kiertoharjoitteluna ja tunnilla hyödynnetään Reformeria, Reformerin tornipäätyä, jousiseinää, chairia ja pilateskaarta (arkkia) sekä mahdollisesti muita välineitä. Mukaan pienryhmään mahtuu max. 6 henkilöä, joten varaathan paikkasi ajoissa. Lämpimästi tervetuloa testaamaan kiertoharjoittelua ja vahvistumaan!

Pilateksen lyhytkurssi (keskitaso) 27.–30.8.2018

Pilateksen keskitason lyhytkurssi (TÄYNNÄ)
Pilateksen keskitason lyhytkurssi ma 27.8.–to 30.8. OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana), ohjaajana Saija Tesolin. Kurssiaika päivittäin klo 17–18. Hinta 90 euroa. Ilmoittaudu tästä. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038.

Kevätkauden uudet Pilates- ja SPS-ryhmät

Tutustu kevään liikuntatarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan! Loppukevään uudet, alkavat 5-6 kerran Pilates- ja SPS-ryhmät ovat nyt näkyvillä myös tuntikalenterissamme ja ilmoittautuminen käynnissä:
- Pilates
- Spiraalistabilaatio

 • Pilates-keskitaso ti klo 19, 5 kertaa, alk. 24.4.2018
 • Pilates/SPS-keskitaso ke klo 7.30, 6 kertaa, alk. 25.4.2018
 • Pilates-keskitaso ke klo 18, 6 kertaa, alk. 25.4.2018
 • Spiraalistabilaatio-keskitaso to klo 17, 5 kertaa, alk. 26.4.2018
 • Spiraalistabilaatio-alkeet to klo 18, 5 kertaa, alk. 26.4.2018
 • Aamu-Pilates pe klo 7.30, 5 kertaa, alk. 27.4.2018

lmoittautumiset ja hintatiedustelut koskien jo alkaneita ryhmiä mielellään sähköpostitse info@olook.fi


Lyhyet kurssit Kurssit-sivulla.

Pop-Up-kurssit itselle ja lahjaksi!

Vielä yksi hyvän olon ohjelma vuodenvaihteen tienoille. Paikkana OloOk, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana), ohjaajana Mimmi Koukkari:

Pe 05.01. klo 10.00-11.15 Kehonhuolto & syvärentoutus, hinta 25 €

Ilmoittaudu saman tien tästä linkistä, jotta ehdit mukaan!

Laitepilates-workshop ke 6.6.2018

Laitepilateksen kiertoharjoittelua ke 6.6.2018 klo 17.00–18.30 OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana). Ohjaajana Saija Tesolin, hinta 30 €. Asiakkaiden toiveista Laitepilateksen kiertoharjoittelu saa ensi syksyn aikataulusta tuntipaikan ja harjoitusmuotoon pääsee nyt tutustumaan ennakkoon workshopin muodossa.

Harjoitus pidetään kiertoharjoitteluna ja tunnilla hyödynnetään Reformeria, Reformerin tornipäätyä, jousiseinää, chairia ja pilateskaarta (arkkia) sekä mahdollisesti muita välineitä. Mukaan pienryhmään mahtuu max. 6 henkilöä, joten varaathan paikkasi ajoissa. Lämpimästi tervetuloa testaamaan kiertoharjoittelua!

Ilmoittaudu tästä. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038.

Pilateksen intensiivikurssit 28.-31.8.2017

Alkeiskurssi
Pilateksen perusteet intensiivikurssina ma 28.8. - to 31.8. OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana), ohjaajana Saija Tesolin. Kurssiaika päivittäin klo 18-19. Hinta 90 euroa. Ilmoittautumiset kurssit-sivun kautta. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038.

Keskitason kurssi
Pilateksen keskitason intensiivikurssi ma 28.8. - to 31.8. OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana), ohjaajana Saija Tesolin. Kurssiaika päivittäin klo 17-18. Hinta 90 euroa. Ilmoittaudu kurssit-sivun kautta. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038.

Pilates alkeet -intensiivikurssi 22.-25.8.

Pilateksen perusteet intensiivikurssina ma 22.8. - to 25.8.2016 OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana), ohjaajana Saija Luukkonen. Kurssiaika päivittäin klo 18-19. Hinta 90 euroa. IImoittaudu kurssit-sivun kautta. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Lisätietoja Pilateksesta, ks. Pilates.

Pilates-alkeet 7 kerran kurssi 8.3.-19.4.

Pilateksen 7 kerran alkeiskurssi OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana) tiistaisin klo 18 välillä 8.3.-19.4.2016. Ohjaajana Henna Korhonen.  Hinta on 140 euroa. IImoittaudu kurssit-sivun kautta. Tiedustelut info@olook.fi & p. 040-7405038. Lisätietoja Pilateksesta, ks. Pilates.

Pilates alkeet -lyhytkurssi 16.-17.1.

Pilates alkeet -lyhytkurssi järjestetään la 16.1. - su 17.1. OloOk:n omissa tiloissa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana), ohjaajana Saija Luukkonen. Kurssiaika päivittäin klo 10-12. Hinta 95 euroa. Ilmoittaudu kurssit-sivun kautta. Tiedustelut myös info@olook.fi & p. 040-7405038. Lisätietoja Pilateksesta, ks. Pilates.

Voice Massage koulutusta OloOk:ssa

 Voice Massage -koulutusVoice Massage -terapeutit hioivat taitojaan OloOk:ssa 12.10.2013. Hoito-otteita kuvassa näyttää Voice Massage -kouluttaja Piia Oikarinen.

Naisten LatinoMix-ilta 9.3.

Tule mukaan naistenpäivän jälkimaininkeihin la 9.3.2013.

Matti Puro
- paikkana OloOk, Ainonkatu 4 C 36, Helsinki
- klo 17-19 tanssia, ohjaajana Matti Puro
- klo 19-21 sauna, juomaa ja pientä purtavaa
- hinta 50 €
- ilmoittaudu kurssit-sivun kautta
- tiedustelut p. 040-7405038.