Voice Massage

OloOk, Voice Massage

Voice Massage -terapia poistaa ja ehkäisee äänentuottoon osallistuvien lihasryhmien jännitystiloja. Rentouttava erikoishieronta kohdistetaan ylävartalon, kaulan ja kasvojen alueen lihaksiin.

Kokemuksia Voice Massagesta

Äänenkäytön ammattilaiset, kehonsa aktiivikäyttäjät kuten Anna-Liisa Tilus ja Krista Kosonen ovat saaneet apua Voice Massagesta. Lue lisää heidän kokemuksistaan.

Voice Massage -hinta
  • Peruskäsittely 70-90 min 83 €
  • Purennan alueen käsittely 50-60 min 70 €

Opiskelijakortilla 10% alennus.

Ajanvaraus

Ajanvaraus puhelimitse arkisin klo 10-12 p. 09 555 453. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön info@olook.fi tai
varata ajan kätevästi nettiajanvarauksella.

Varatun ajan peruutus kuluitta, mikäli peruutus tehdään viimeistään edellisenä päivänä. Nettivarauksissa asiakas voi itse tehdä peruutuksen 24 tuntia ennen hoitoaikaa.  Samana päivänä tehdystä peruutuksesta peritään 50% hoitohinnasta. Peruuttamattomasta varauksesta peritään täysi hoitomaksu.

Fysioterapeuttinen hoito

Ryhtiä, hengitystä ja äänentuottoa edistävään käsittelyyn tai purentalihasten käsittelyyn voit varata ajan myös fysioterapeutillemme Laura Kasperille, joka on kouluttautunut purentaelinten toimintahäiriöiden hoidossa sekä manuaalisessa käsittelyssä. Varaa tällöin 70 tai 90min fysioterapia-aika.

Hoidosta on apua, kun

  • ääni väsyy tai pettää
  • nieleminen vaikeutuu
  • hengittäminen on hankalaa
  • suu ei aukea kunnolla
  • purenta aiheuttaa ongelmia
  • kurkussa on palan tunne.

Voice Massage -terapia sopii kaikille ääntään työssä käyttäville: opettajille, neuvottelijoille, esittelijöille, puhelimitse töitä tekeville, laulajille, näyttelijöille jne. Myös toimisto- ja atk-työntekijät saavat Voice Massage -terapiasta apua niska- ja hartiaseudun lihasten kiputiloihin.

Menetelmän tehokkuudesta ja tekijöidemme ammattitaidosta kertoo paljon se, että vakituiseen asiakaskuntaamme kuuluu äänenkäytön ammattilaisia mm. Sibelius-Akatemiasta, Suomen Kansallisoopperasta, Kansallisteatterista ja monista muista äänenkäytön vaativimmista työyhteisöistä.

Voice Massage -terapiaa on tarjolla OloOk-äänenhuoltokeskuksessa, Ainonkatu 4 C 36 (Eduskuntatalon takana).