OloOk

OloOk

Soise Oy on vuonna 2000 rekisteröity perheyhtiö, jonka pääasiallisina toimialoina ovat liikunta- ja terveydenhoitopalvelut. Yhtiö perusti vuonna 2002 aputoiminimi OloOk:n nimellä kuntosalin ja kaksi hoitopistettä Helsingin Munkkivuoreen. Lisäksi yrityksellä on alusta alkaen ollut valikoimassaan monissa eri liikuntapaikoissa tapahtuvaa toimintaa ja yrityksiin vietyjä liikunta- ja hierontapalveluita.

Vuonna 2005 OloOk oli nimettynä Länsi-Helsingin Yrittäjien vuoden yrittäjäksi. Nykyisin toimintaa on kahdessa omassa toimipisteessä: OloOk Menuetto, Munkkivuori (Huopalahdentie 24, Helsinki) ja OloOk Äänenhuoltokeskus, Töölö (Ainonkatu 4 C 36, Helsinki).

Palvelut toimipisteittäin

  • Munkkivuori, Helsinki: fysioterapia, hieronta, kuntosaliohjaus
  • Äänenhuoltokeskus, Töölö, Helsinki: Voice Massage, puheterapia, hieronta, fysioterapia, osteopatia, akupunktio, Pilates-ryhmät, Pilates-yksilötunnit, Spiraalistabilaatio-ryhmät, äänenhuollon koulutus yrityksille

Yhtiömme asiakasyrityksinä ovat vuosien mittaan olleet mm. Sanofi-aventis, Sibelius-Akatemia, Suomen Kansallisteatteri, Canon, Yleisradio, Työterveyslaitos, Lääkärikeskus Dextra, Mainostoimisto Tasku,  Radio Nova, K-Supermarket Munkki ja Yhtyneet Kuvalehdet.

Yrityksen liikunta- ja terveydenhoitopalveluista vastaa Tuula Näreharju.

Ota yhteyttä puh. 09 555 453 & info@olook.fi & soise@soise.fi.