Jumpat

OloOk, Jumpat

Ryhmässä on voimaa - jumpatessakin. Tuntimme räätälöidään osallistujien kunnon, iän ja toivomusten mukaan. Hyvä jumppa höystettynä hyvällä musiikilla pistää kehon ja mielen liikkeelle!

Kevään 2018 jumpat    

Munkkivuoren nuorisotalo, Raumantie 5 (kirkon vieressä)

           alkaa
ti 17.30 Bailatino RV 215 € (15 krt) 09.01.
ke 18.00 OloOk-Mix LM 215 € (15 krt) 10.01.

Kevään 2018 Pilates-ryhmät

Ks. Pilates-sivu

Kevään 2018 Spiraalistabilaatio-ryhmät

Ks. Sprilaalistabilaatio-sivu

 

 
Ohjaajamme
  • Marjaterttu Willman (Pilates)
  • Saija Tesolin (Pilates)
  • Ulla Väätäinen (Pilates)
  • Hanna Korjus (Pilates)
  • Mimmi Koukkari (Pilates)
  • Lasse Muuronen (OloOkMix)
  • Essi Näreharju (OloOkMix)
  • Robert Virenius (Bailatino)
Bailatino tiistaisin klo 17.30

Katso VIDEO Bailatino-tunnilta. Ennakkotaitoja ei vaadita, ilmoittaudu mukaan!

Pilateskurssit

Lisää tietoa tarjonnastamme, mm. Pilateksen lyhytkursseista, löydät kurssisivultamme.

Ilmoittautumiset ja maksuehdot

Kätevimmin ilmoittaudut oheisen linkin kautta. Voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse p. 040-7405038 ja sähköpostitse info@olook.fi. Osallistumismaksut peritään ryhmiin ilmoittautumisen perusteella. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta 7 vrk ennen jakson alkua. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa maksutta. Epäselvissä tapauksissa ota aina heti yhteys p. 040-7405038 & info@olook.fi

Lajikuvaukset

Bailatino
Tanssillinen tunti, jossa musiikki viekoittelee uskomattomiin "urheilusuorituksiin". Tunnilla tanssitaan 1-3 tanssilajia, lajeina mm. samba, cha-cha, rumba, salsa, merenque, mambo, cumbia, bachata, paso doble, son, reggueton, tango, pilon, jive. Tunnit sopivat kaikille tanssista ja lattarimusiikista nauttiville, ennakkotaitoja ei vaadita. Unohda arki 55 minuutiksi!

Pilates
Pilates-menetelmä on kehittäjänsä Joseph Pilatesin mukaan nimetty suosittu ja tehokas mutta hellävarainen harjoitusmenetelmä, jonka tavoitteena on hyvän lihastasapainon saavuttaminen ja väärien, ylirasitusta tuottavien liikemallien poisoppiminen. Ohjelmassa sekä alkeiskursseja että (jatko)harjoitustunteja. Tuntien kesto 55 minuuttia.

OloOk-Mix
Virkistävää ja tehokasta liikuntaa. Tunti koostuu sykettä nostavasta osuudesta, lihaskuntoharjoituksista ja lopputunnin venyttelyistä. Mukaan menoon pääsee ilman edeltäviä harjoituksia. Kesto 50 minuuttia.

Spiraalistabilaatio (SPS)
Spiraalistabilaatio on kehonhallinta- ja terapiamenetelmä, jolla on menestyksekkäästi hoidettu erilaisia selkäkipuja ja
-sairauksia, esim. skolioosi, välilevytyrä ja spinaalistenoosi. Menetelmällä on saatu apua ja helpotusta myös epäspesifeihin pitkittyneisiin selkäkipuihin, ja sitä käytetään sekä selkäleikkaukseen valmistavana että siitä kuntouttavana hoitona.

SPS-harjoittelu on myös erinomainen tapa ehkäistä selkäkipuja ja -ongelmia sekä parantaa selän toiminnallisuutta. Selän toimivuus vaikuttaa suoraan arjen hyvinvointiin, työkykyyn ja yleisen toimintakyvyn säilymiseen pitkälle työuran jälkeenkin.

Harjoittelussa käytetään kevyttä kuminauhavastusta, joka tehostaa liikkeitä ja edistää kehotietoisuutta. Liikkeet tehdään pääsääntöisesti seisten, mutta tarvittaessa voidaan käyttää apuna esim. tuolia. Tarkoituksena on vapauttaa ylitöissä olevia lihaksia, esim. pitkiä selkälihaksia, etureisiä ja lonkankoukistajia, jotta spiraaliketjun lihakset voivat aktivoitua.

Kun spiraaliketjun lihakset pääsevät toimimaan, nikamien väliin saadaan tilaa, jolloin esim. hermopinteistä johtuvat kivut yleensä helpottavat. Liikkuminen on taloudellisempaa, paremmin koordinoitua ja vähemmän kuormittavaa selälle ja nivelille. Tasapaino ja ryhti paranevat.

SPS sopii kaikenikäisille ihmisille liikuntataustasta riippumatta. Harjoittelu kannattaa aloittaa joko yksityistunnilla tai kurssilla varsinkin, jos sinulla on erityistoiveita tai -haasteita. Ryhmätunnille voi kuitenkin tulla myös suoraan, kausi aloitetaan alkeista.